RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi, recepty Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi, Pstruh, citronovým, pepřem,na, másle-v, pánvi


Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi

Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 menší pstruzi/1ks-cca 220g 2 kl soli 2 pl citronového pepře 4 pl citronové šťávy 2 pl oleje 3 cm silný plátek másla kl=kávová lžička pl=polévková lžíce.

Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi
Zvětšit obrázek

Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi

Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi:
Opláchnuté pstruhy osušíme, okořeníme zevnitř i zvenku citronovou šťávou, citronovým pepřem a solí. Necháme alespoň půl hodiny v chladu odležet. Ve velké pánvi necháme na rozehřátém oleji rozpustit máslo, plamen zesílíme a do horkého tuku poklademe pstruhy. 2minuty prudce osmažíme, plamen ubereme a dále smažíme 5minut. Poté pstruhy otočíme, opět 2 minuty zprudka opečeme a dalších 5minut smažíme na slabém plameni. Podáváme s vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.

Poznámka k receptu na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi:
Nemáme rádi na talíři ryby s hlavou, tak jsem je před kořeněním odstranila. Pstruhů na másle je zde hodně, nevěděla jsem, ke kterému podobnému receptu bych své fotografie přidala. Abych někoho neurazila a také proto, že mé rybky jsou malinko odlišné, tak receptík uvádím jako další možnou variantu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 30.03.2013
  • Počet porcí: 2(pro menší jedlíky i 4)
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 4 menší pstruzi/1ks-cca 220g 2 kl soli 2 pl citronového pepře 4 pl citronové šťávy 2 pl oleje 3 cm silný plátek másla kl=kávová lžička pl=polévková lžíce
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist