RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku, recepty Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku, Pstruh, na, zelenině, jednoho, pekáčku


Recept na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku

Recept na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 středně velcí pstruzi 100 g uzeného špeku 3 velké žampiony 1 cibule 2 barevné papriky 3 PL sladkého kečupu 1/2KL drceného kmín 1/2KL mletého pepře 3 menší brambory 8 cherry rajčátek koření na ryby.

Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku
Zvětšit obrázek

Recept na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku

Recept na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku:
Zapneme si troubu na vyhřátí. Pstruhy si opláchneme, osušíme a popsypeme kořením na ryby ze všech stran i uvnitř. Cibuli si oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky, žampionům zakrojíme nožku, sloupneme kloboučky a nakrájíme na silnější plátky. Papriky očistíme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na podlouhlé nudličky. Oloupané brambory nakrájíme na velké kostky. Špek nakrájíme na drobnější kostičky, vložíme na rozehřátou suchou pánev a necháme osmahnout dozlatova. Vybereme z pánve a uchováme bokem. Tuk z vyškvařené slaniny slijeme, necháme jen nepatrnou část na kterou dáme zarestovat nakrájené žampiony, které okořeníme drceným kmínem a pepřem, promícháme, přiklopíme pokličkou a necháme 5minut podusit. Poté přidáme kečup, cibuli a papriky a odkryté restujeme dalších 5minut. Přidáme brambory, vyškvařenou slaninu(trošku si dáme bokem na posypání hotového pokrmu), promícháme a vložíme do zapékací mísy. Pánvičku vypláchneme 1/2 dl vody, vlijeme do připravené zeleninové směsi, narovnáme pstruhy, obložíme cherry rajčátky, přiklopíme víkem a vložíme do předehřáté trouby. Až začne obsah v míse bublat, necháme na plný výkon péct 15 minut. Pak víko odstraníme a stále na plný výkon trouby dopečeme 10 minut. Hotové pstruhy dáme na talíř, obložíme zeleninovou směsí a posypeme vyškvařenou slaninkou.

Poznámka k receptu na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku:
Takto připravená ryba (můžeme použít jakoukoliv) je šťavnatá a velice chutná. Původně jsem chtěla připravit “Pstruha po cikánsku“ podle kuchařské knížky Skvosty české kuchyně, ale při pohledu do ledničky jsem si recept upravila podle sebe a jsem ráda, protože jsem od manžela sklidila velice hezkou pochvalu. Jen nás v závěru při hodování trošku rušily rybí kůstky. Štikozubec by se asi hodil více:-) Hlavy a konečky ocásků jsem musela před přípravou odstranit, aby mi vše vešlo do zapékací mísy.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 01.01.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 středně velcí pstruzi 100 g uzeného špeku 3 velké žampiony 1 cibule 2 barevné papriky 3 PL sladkého kečupu 1/2KL drceného kmín 1/2KL mletého pepře 3 menší brambory 8 cherry rajčátek koření na ryby
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na zelenině z jednoho pekáčku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist