RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu, recepty Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu, Prolisované, smažené, brambory, na, špeku, kmínu


Recept na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu

Recept na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Den předem vařené brambory - počet dle strávníků 1 větší cibule 100 g uzeného špeku asi 50 g drceného kmínu (nebo dle své chuti) špetka černého pepře - lze i své oblíbené koření sůl dle chuti (špek je slaný) případně ještě tuk na pánev sklenice domácího kysaného zelí (pochopitelně i z obchodu, jaké máme rádi).

Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu
Zvětšit obrázek

Recept na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu

Recept na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu:
Na pánvi si necháme roztavit špek, na něm lehce orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli (ne úplně - asi minutku, ještě se na ní budou smažit brambory) Oloupané brambory prolisujeme lisem na čtverečky, případně je i můžeme nadrobno nakrájet. Vsypeme na pánev, zasypeme kmínem a pepřem, případně svým oblíbeným kořením a opékáme do růžova a křupava - cca 10 min. Na talíř dáme porci kysaného zelí a směs z pánve.

Poznámka k receptu na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu:
Tuhle mňamku dělám dost často, využívám zbylých vařených brambor a k tomu zelí prostě milujeme. Překvapilo mne, že tento "primitivní"recept tu v této formě není, jsou tu podobné, ale ne stejný, nejpodobnější jsem přidala od Bibinky

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 02.12.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: Den předem vařené brambory - počet dle strávníků 1 větší cibule 100 g uzeného špeku asi 50 g drceného kmínu (nebo dle své chuti) špetka černého pepře - lze i své oblíbené koření sůl dle chuti (špek je slaný) případně ještě tuk na pánev sklenice domácího kysaného zelí (pochopitelně i z obchodu, jaké máme rádi)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na prolisované smažené brambory na špeku a kmínu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Prolisované smažené brambory na špeku a kmínu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist