RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW, recepty Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW, Přírodní, šmakoun, zapečený, se, špagetami, MW


Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW

Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW je zařazen v kategorii mikrovlnná trouba. K přípravě Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 balení přírodního šmakouna (2 kusy) 200 g vařených špaget 1 PL pikantní hořčice (já použila s medem a koprem) 1 KL adžiky (lze nahradit mletým koriandrem, sladkou paprikou, stroužkem česneku) Po ½ KL kari koření, mletého bílého pepře, Lze ovšem volit i své oblíbené koření 6 rozetřených lístečků bazalky Sůl Několik cherry rajčátek 3 trojúhelníčky smetanového sýra Tuk na vymazání zapékací formy.

Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW
Zvětšit obrázek

Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW

Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW:
Šmakoun rozřízneme podélně na poloviny – takže máme 4 kusy. V misce smícháme hořčici a veškeré koření. Vedle si v hmoždířku utřeme bazalku s kapkou oleje a přidáme ji ke koření. Crisp talíř nebo vhodnou nádobu na zapékání do MW si vymažeme tukem. Položíme na ně špagety, které rozdělíme na 4 porce, ale snažíme se, o ne příliš vysoké vrstvení, takže rovnoměrně a hranice porcí nemusí být ostré, ale špagety musí být rovnoměrně rozloženy. Jednotlivé porce šmakouna okořeníme směsí a položíme na jednotlivé porce. Mezi ně volně položíme na kousky nakrájený smetanový sýr. Pak vložíme do MW, zapneme program Gratinování a zapékáme cca 12 minut. Po této době opatrně vyjmeme na nehořlavý povrch. Rozkrájíme si cherry rajčátka a obložíme jimi celou formu. Vložíme zpět do MW a ještě gratinujeme cca 5 min. Pokud máme možnost přehodit příkon mikrovln, změníme po této době na 500 W a vlníme další 3 minuty. Pokud ne, dáme ještě pod grill na 3 minuty. Vyndáme, rozdělíme porce a obložíme ještě zeleninou (já dodala zbytek rajčat.)

Poznámka k receptu na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW:
Šmakoun je zdravá alternativa masa. Jedná se o bílkovinnou hmotu z čistých vaječných bílků, která je schopná vhodně doplnit nebo zcela nahradit tradiční maso. K tomu má šmakoun podstatně výhodnější nutriční hodnoty. • tuk 0 % • cholesterol 0 % • sacharidy 0% • bílkovina 66% v sušině • energetická hodnota 220 kJ • energetická hodnota 220 kJ • neobsahuje lepek http://www.smakoun.eu/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 22.06.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mikrovlnná trouba
  • Suroviny: 1 balení přírodního šmakouna (2 kusy) 200 g vařených špaget 1 PL pikantní hořčice (já použila s medem a koprem) 1 KL adžiky (lze nahradit mletým koriandrem, sladkou paprikou, stroužkem česneku) Po ½ KL kari koření, mletého bílého pepře, Lze ovšem volit i své oblíbené koření 6 rozetřených lístečků bazalky Sůl Několik cherry rajčátek 3 trojúhelníčky smetanového sýra Tuk na vymazání zapékací formy
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní šmakoun zapečený se špagetami v mw, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist