RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou, recepty Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou, Přírodní, řízky, hořčičnou, omáčkou


Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou

Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 plátky kuřecích řízků, plnotučná hořčice, sůl, pepř, hladká mouka, tuk na smažení hořčicová omáčka : 2 lžíce másla, 1 střední cibule, lžička krystalového cukru, 2 lžíce hladké mouky, ½ l vývaru, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl pepř..

Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou

Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou:
Maso osušíme, naklepeme, osolíme, lehce opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, necháme chvíli odležet a potom obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdříve ze strany s hořčicí, pánev přikryjeme poklicí, a až začne voda stékat z poklice do tuku, tak maso otočíme a dosmažíme už bez pokličky. Omáčka : Na rozehřáté máslo (jednu lžíci) dáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatit a až začne trochu zlátnout přidáme cukr, když se cukr rozpustí a začne barvit , přidáme druhou lžíci másla a mouku, mícháme až má jíška zlatavou barvu, zalijeme vývarem, důkladně rozšleháme a necháme cca 15 minut převařit. Přidáme hořčici, krátce povaříme a dochutíme dle potřeby solí, případně trochu přisladíme.

Poznámka k receptu na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou:
za tento recept děkuji paní Aji (www.ajina-kucharka.wz.cz) a šířím ho dál, jelikož je to MŇAMKA VÝTEČNÁ !

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: kedlubna (Šárka)
  • Datum vložení: 10.10.2008
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 4 plátky kuřecích řízků, plnotučná hořčice, sůl, pepř, hladká mouka, tuk na smažení hořčicová omáčka : 2 lžíce másla, 1 střední cibule, lžička krystalového cukru, 2 lžíce hladké mouky, ½ l vývaru, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl pepř.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní řízky s hořčičnou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist