RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečená krůta s nádivkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečená krůta s nádivkou, recepty Pečená krůta s nádivkou, Pečená, krůta, nádivkou


Recept na Pečená krůta s nádivkou

Recept na Pečená krůta s nádivkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Pečená krůta s nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Suroviny:Krůta, 4 žemle,2dl mléka,15dkg slaniny (rozdělíme na 2 díly) lžičky sušené petrželové natě (lze dát čerstvou ev.nahradit libečkem, pažitkou),2-3lžíce sekaných mandlí,1/2 jablka nakrájeného na kostičky,2 vejce,sůl ,pepř,Droby-srdce,žaludek a játra umeleme, malý kousek červené papriky-nemusí být. 1malá cibule. Na potření krůty:2 lžíce oleje, mletý kmín, sůl a slad.paprika..

Pečená krůta s nádivkou
Zvětšit obrázek

Recept na Pečená krůta s nádivkou

Recept na Pečená krůta s nádivkou:
Postup: žemle pokrájené na malé kostičky vložíme do mísy a přelijeme mlékem. Když nám tekutina nasákne přidáme namleté droby,nasekané mandle,najemno nakrájenou slaninu a jablko,přidáme petržel,sůl,pepř,vejce a důkladně směs promícháme. Krůtu před naplněním nasolíme a dutinu břišní naplníme nádivkou. Zašijeme nití nebo spíchneme jehlou na maso. Do pekáče dáme druhý díl pokrájené slaniny, pokrájenou cibulku a vložíme naplněnou krůtu. Krůtu potřeme směsí oleje a koření. Přiklopíme poklicí a dáme péci. A 200-250°c.Délka pečení se odvíjí od velikosti krůty-každá kuchařka pozná!Poté odklopíme poklici a dál pečeme 20 minut,aby krůta získala pěknou barvu. Příloha1)bramborový knedlík, zelí 2)vařené brambory a zel.salát

Poznámka k receptu na Pečená krůta s nádivkou:
Recept mám od pani Oškrobané z Poláků.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená krůta s nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: hafikov (Jana Srpová)
  • Datum vložení: 22.02.2010
  • Počet porcí: 15 rohlíků
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Suroviny:Krůta, 4 žemle,2dl mléka,15dkg slaniny (rozdělíme na 2 díly) lžičky sušené petrželové natě (lze dát čerstvou ev.nahradit libečkem, pažitkou),2-3lžíce sekaných mandlí,1/2 jablka nakrájeného na kostičky,2 vejce,sůl ,pepř,Droby-srdce,žaludek a játra umeleme, malý kousek červené papriky-nemusí být. 1malá cibule. Na potření krůty:2 lžíce oleje, mletý kmín, sůl a slad.paprika.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená krůta s nádivkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená krůta s nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená krůta s nádivkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist