|
Recept na Opékaný fenykl
Recept na Opékaný fenykl je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Opékaný fenykl budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kus feniklu pokrajany na 1 cm platky, lyzica olivove oleja, sol.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Opékaný fenykl
Recept na Opékaný fenykl: panvicu vymazeme olejom a nahrejeme, naplatkovany fenikel pokladieme a 15 minut opekame na jednej strane a 15 minut na druhej strane. pri konzumacii podla chuti posolime surovy fenikel vonia a chuti ako velmi vonavy aniz, alebo pelendrek..neviem to presne definovat, po opeceni ta chut uz nie je taka vyrazna, je to prijemne sladkaste a opecene chuti k masu alebo pomazankovym jednohubkam bajecne. este som uvazovala, ze ak by som nechcela, aby to bolo take stavnate a preferovala skor suchsiu verziu, tak by som to mohla na peciacom papiery upiect na nejakom nizsom stupni v trube...ale nam to vyhovuje takto
Poznámka k receptu na Opékaný fenykl: vobec neviem ci je toto recept...a bez najmensieho zavahanie ho dam vymazat, ak usudime, ze je to hlupost.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Opékaný fenykl, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 06.01.2010
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 1 kus feniklu pokrajany na 1 cm platky, lyzica olivove oleja, sol
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na opékaný fenykl,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Opékaný fenykl - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Opékaný fenykl
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|