RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka, recepty Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka, Mořský, pstruh, na, víně, bobkovém, listě,


Recept na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

Recept na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kusy mořského pstruha (Holandský, nebo náš), několik bobkových listů (podle porcí), šťáva z citronu, 1 větší jablko, 100-150 ml bílého vína, pepř, sůl, trochu hladké mouky, máslo+olej půl na půl..

Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Zvětšit obrázek

Recept na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

Recept na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka:
Pstruhy očistíme, omyjeme, vysušíme, můžeme jim odříznout hlavu, aby se vešli bez problému na talíř, celé prosolíme a posypeme čerstvě umletým pepřem, mírně obalíme v mouce a ještě se pstruhem zatřepeme, aby tam nebyla vrstva mouky. Z jedné strany uděláme 4 hlubší zářezy, do kterých později dáme na střídačku kolečko jablka a bobkový list. Na pánev si dáme máslo s olejem (aby se nám máslo nepřipalovalo), necháme hodně zahřát a pak opečeme pstruhy zeš strany, kde máme zářezy a opékáme 3-5 minut podle velikosti pstruha, otočíme na druhou stranu a do opečených zářezů i do břicha vložíme bobkové listy s jablkem (při servírování vyndáme) a celé pstruhy přelijeme vínem, necháme ještě chvilku smažit, Pokud se nám zdá, že je pstruh málo opečený, můžeme ještě jednou z obou stran dodatečně opéct-já dopékala, protože pstruzi byli dost velký a 5 minut jim nestačilo. Na talíři přelijeme šťávou, která nám vznikla.

Poznámka k receptu na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka:
Dcera mi říkala, že v Rakousku dávají na ryby bobkový list a citron, to mě inspirovalo a místo citronu, kde jsem použila jen šťávu jsem dala jablko, podávala jsem s rozšťouchanými pórkovými bramborami.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 15.12.2011
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 kusy mořského pstruha (Holandský, nebo náš), několik bobkových listů (podle porcí), šťáva z citronu, 1 větší jablko, 100-150 ml bílého vína, pepř, sůl, trochu hladké mouky, máslo+olej půl na půl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist