RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Minutky masox

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Minutka je rychlé jídlo připravované za několik minut. Jde o jídla připravovaná z čerstvých (nikoli předem uvařených) surovin, obvykle jídla rychlá - steaky, ryby, salá

Recepty - Minutky masox

Minutky - návody k vaření - online kuchařka

Minutka je rychlé jídlo připravované za několik minut. Jde o jídla připravovaná z čerstvých (nikoli předem uvařených) surovin, obvykle jídla rychlá - steaky, ryby, saláty.

Masox je tradiční univerzální bujón, který dá vašemu jídlu jedinečnou masovou chuť a potřebnou "šťávu". Díky unikátní receptuře, v níž je použito více než 30 různých přísad, se totiž Masox hodí do všeho – od polévek přes omáčky, masové a zeleninové pokrmy až k přílohám.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 4 receptůZobrazuji: 1-4 receptů
Kuřecí směs za minutku
Kuřecí směs za minutku Kuřecí maso si omyjeme a nakrájíme na nudličky. Posypeme kořením a zamícháme, necháme chvilku odležet. Stačí pár minutek, třeba když si připravujete přílohu. Maso osmahneme na rozehřáté pánvi s trochou oleje. Přidáme masox a podlijeme vodou, přídáme...
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Římovské maso pod sýrovou poklicí Cibuli nakrájíme na kolečka a na oleji osmažíme dorůžova. Naklepané kotlety osolíme dle chuti, poprášíme paprikou. Maso vložíme do pekáčku na osmaženou cibuli, podlijeme vývarem z masoxu a pečeme v troubě při teplotě 200 stupňů do změknutí masa asi 20 mi...
Thajský talíř
Thajský talíř Sojové nudličky si uvaříme s kostkou masoxu podle návodu na sáčku. Jsou lepší, když je předem namočíme. Na rozpálený olej dáme zprudka orestovat játra s kuřecím masem nakrájených na nudličky, které posypeme kořením čili papričky. Opékáme mírně dorů...
Svíčkové závitky s brusinkami
Svíčkové závitky s brusinkami Maso naklepeme, opepříme a vetřeme masox, který jsme rozdrobili. Poklademe hranolkami sýra, stočíme do ruličky, sepneme párátky a obalíme v hladké mouce. Opečeme na oleji, podlijeme a dusíme. Po odpaření vody přidáme žampiony, zbytek masoxu, orestujeme, podusí...
Nalezeno: 4 receptůZobrazuji: 1-4 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba

Minutky

Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist