RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí křidla v pepřové marinádě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí křidla v pepřové marinádě, recepty Kuřecí křidla v pepřové marinádě, Kuřecí, křidla, pepřové, marinádě


Recept na Kuřecí křidla v pepřové marinádě

Recept na Kuřecí křidla v pepřové marinádě je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí křidla v pepřové marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg kuřecích křídel čerstvě umletý pepř - černý, bílý, zelený, růžový červená mletá uzená paprika slunečnicový olej, sušená hořčice máslo, máslová jíška, sůl.

Kuřecí křidla v pepřové marinádě
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí křidla v pepřové marinádě

Recept na Kuřecí křidla v pepřové marinádě:
Kuřecí křídla zbavíme kostnatých koncových špiček (nevyhazujeme, použijeme při pečení k chuťovému zesílení výpeku). Křídla dále naporcujeme v kloubu ještě na polovic. V míse s 1 dl slunečnicového oleje si rozmícháme 1 lžičku čerstvě mletého nebo utlučeného pepře všech druhů, 1 lžičku sušené hořčice, ½ lžičky čerstvě mleté mořské soli a ½ lžičky uzené mleté červené papriky. Naporcovaná kuřecí křídla vložíme do mísy a ručně promícháme dokonale s marinádou. Uložíme do chladna a necháme marinovat nejlépe do druhého dne. Na pečení použijeme vetší pekáč s poklopem a ideálně s mřížkou bránící přichytávání ke dnu pekáče. Na dno pekáče vložíme odřezané kostnaté špičky kuřecích křídel, podlijeme vodou a vložíme mřížku. Na mřížku trpělivě vyskládáme naporcovaná křídla. Pečeme zakryté úplně do měkka a skoro zlatova. Na posledních 15 minut pečeme odkryté pro vytvoření křupavého povrchu. Výpek scedíme a velmi lehce zahustíme kouskem máslové jíšky a necháme šťávu 10 minut prohřát. Podáváme s rýží.

Poznámka k receptu na Kuřecí křidla v pepřové marinádě:
Na „spláchnutí“ pepře po konzumaci porce, je pivo více méně pro strávníka nutností :), ale určitě příjemnou :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí křidla v pepřové marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 08.10.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 kg kuřecích křídel čerstvě umletý pepř - černý, bílý, zelený, růžový červená mletá uzená paprika slunečnicový olej, sušená hořčice máslo, máslová jíška, sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí křidla v pepřové marinádě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí křidla v pepřové marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí křidla v pepřové marinádě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist