RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuře na kysaném zelí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuře na kysaném zelí, recepty Kuře na kysaném zelí, Kuře, na, kysaném, zelí


Recept na Kuře na kysaném zelí

Recept na Kuře na kysaném zelí je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuře na kysaném zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
olivový olej 7dcl pohár zaváranej kyslej kapusty 1ks kyslá smotana (200-250ml) 1kg kuracie kúsky – stehná – horná aj dolná časť, krídla a pod. 1 ČL soli 1 ČL grilovacie korenie – alebo podľa chuti mleté čierne korenie, sladká mletá červená paprika, sušený cesnak atď. 1 PL kmínu celého 1 celá hlávka cesnaku – strúčiky očistiť 2 väčšie biele cibule – nakrájať na väčšie kusy.

Kuře na kysaném zelí
Zvětšit obrázek

Recept na Kuře na kysaném zelí

Recept na Kuře na kysaném zelí:
Plech jemne potrieme olejom a naň rozložíme vyžmíkanú kyslú kapustu. Rovnomerne ju potrieme smotanou, naukladnáme cesnak a navrch uložíme kuracie kúsky (kožou nahor), ktoré sme si vopred nakorenili a nasolili. Prikryjeme alobalom a pečieme na 170-180°C prikryté asi 40 minút, pokiaľ sa nám kura nezatiahne a nepodusí (ak by kapusta so smotanou pustila počas dusenia veľa vody tak ju odoberieme lyžicou preč – nemá to plávať v šťave). Potom odokryjeme, porozkladáme cibuľu a dopekáme, pokiaľ sa kura neupečie – asi 20-30 minút. V priebehu dopekania to sem tam pozrieme, aby cibuľa nehorela – môžeme ju sem dam trochu pootáčať, alebo aj schovať pod kura. Hotové jedlo podávame s varenými či pečenými zemiakmi alebo len s chlebom.

Poznámka k receptu na Kuře na kysaném zelí:
www.gurman.estranky.sk

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře na kysaném zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: gurmanka
  • Datum vložení: 04.07.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: olivový olej 7dcl pohár zaváranej kyslej kapusty 1ks kyslá smotana (200-250ml) 1kg kuracie kúsky – stehná – horná aj dolná časť, krídla a pod. 1 ČL soli 1 ČL grilovacie korenie – alebo podľa chuti mleté čierne korenie, sladká mletá červená paprika, sušený cesnak atď. 1 PL kmínu celého 1 celá hlávka cesnaku – strúčiky očistiť 2 väčšie biele cibule – nakrájať na väčšie kusy
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře na kysaném zelí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře na kysaném zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře na kysaném zelí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist