RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí, recepty Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí, Krůtí, maso, zeleninové, omáčce, brokolicí


Recept na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí

Recept na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Krůtí maso(já dělala z vykostěného stehna), 1 větší cibule, 1 větší mrkev, 1 petržel, 1/3 brokolice, 1/3 celeru, smetana 30%, 2-3 lžíce hladké mouky, 1 lžička zázvoru, olej, vývar, sůl..

Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí

Recept na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí:
Nejprve si uvaříme krůtí maso, pak vykostíme a nakrájíme na porce, vývar použijeme do omáčky. V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, ke které po chvíli přidáme veškerou zeleninu-mrkev a petržel na kolečka,celer a brokolici na kousky, nejprve jí osmahneme, pak zalijeme polovinou vývaru z masa a dusíme, dokud není zelenina dostatečně měkká. Vše rozmixujeme ručním mixerem, nebo zeleninu posekáme nadrobno, osolíme, přidáme zázvor a zalijeme vývarem který nám zůstal. Ve smetaně rozmícháme mouku, vlijeme vše do omáčky na zahuštění, zamícháme, přidáme maso a prohřejeme. Můžeme pro chuť přidat brusinky, nebo jako já zavařeným rybízem a koncem zelené části z lahůdkové cibulky, nebo pórku.

Poznámka k receptu na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí:
Maličko jsem se řídila svíčkovou, ale přece jinak udělanou-bylo to přímo mňamózní-bude ještě zítra.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 16.02.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Krůtí maso(já dělala z vykostěného stehna), 1 větší cibule, 1 větší mrkev, 1 petržel, 1/3 brokolice, 1/3 celeru, smetana 30%, 2-3 lžíce hladké mouky, 1 lžička zázvoru, olej, vývar, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist