RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku, recepty Krůtí bylinkové závitky v papiňáku, Krůtí, bylinkové, závitky, papiňáku


Recept na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Recept na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Krůtí bylinkové závitky v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
450 g krůtích stehenních řízků(4 plátky) 4 tenké plátky anglické slaniny 5 g anglické slaniny vcelku(1 silnější plátek) 1 menší cibule 3cm dlouhý kousek čerstvého zázvoru ½ kostky slepičího bujónu sůl,mletý pepeř čerstvá petrželka na posypání hotového pokrmu na bylinkové máslo: 2 pl změklého stolního másla 1 pl nasekané čerstvé plocholisté petrželky 1 moka lžička nadrobno nakrájených čerstvých lístků rozmarýny.

Krůtí bylinkové závitky v papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Recept na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku:
Opláchnuté a osušené plátky masa nejlépe přes folii naklepeme a po obou stranách mírně okořeníme solí a pepeřem. Máslo umícháme s nasekanými bylinkami a rozetřeme na plátky masa. Na každý kus položíme plátek anglické slaniny, zamotáme do závitku a utáhneme nití. Silnější plátek anglické slaniny a zázvor nakrájíme na drobnější kostičky a cibuli nadrobno. Do rozehřátého hrnce dáme nasucho osmahnout kostičky slaniny, po chvilce přidáme cibuli se zázvorem a 3minuty restujeme. Vložíme připravené závitky a necháme je ze všech stran zatáhnout. Podlijeme 2dl horké vody, rozdrobíme půlku kostky bujónu, uzavřeme poklicí a od doby varu pod tlakem na mírném plameni vaříme 10minut. Po ochlazení hrnec otevřeme, závitky s částí“hustého“odebereme bokem a zbytek šťávy ponorným mixérem rozmixujeme. Ze závitků odstraníme nitě, vožíme nazpět společně s odebranou částí do rozmixované šťávy a prohřejeme. Podáváme s rýží.

Poznámka k receptu na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku:
Hotová šťáva má velice příjemnou pikantní chuť a krůtí maso je díky máslu nevysušené a křehoučké. Zahušťovat moukou není třeba, rozmixováním se šťáva hezky zahustí sama. Pokud nemáme papiňák,můžeme připravit i v obyčejném kastrolu. Postup přípravy je stejný, jen po zatažení závitků podlijeme horkou vodou tak,aby maso bylo do necelé poloviny ponořené a během dušení, které se nám protáhne cca o 20minut horkou tekutinu po troškách doplňujeme. Příprava je velice snadná a snad moje dnešní improvizace příjde někomu vhod

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí bylinkové závitky v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 17.05.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: 450 g krůtích stehenních řízků(4 plátky) 4 tenké plátky anglické slaniny 5 g anglické slaniny vcelku(1 silnější plátek) 1 menší cibule 3cm dlouhý kousek čerstvého zázvoru ½ kostky slepičího bujónu sůl,mletý pepeř čerstvá petrželka na posypání hotového pokrmu na bylinkové máslo: 2 pl změklého stolního másla 1 pl nasekané čerstvé plocholisté petrželky 1 moka lžička nadrobno nakrájených čerstvých lístků rozmarýny
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí bylinkové závitky v papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí bylinkové závitky v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist