RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí, recepty Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí, Krkovičkový, plátek, mírně, sladko-kyselou, příchutí


Recept na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí

Recept na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 plátky vepřové krkovičky 2 pol. lž. medu, 4 pol. lž. kečupu, 1 pol. lž. worchesteru sůl, pepř, oříšek másla 15 dkg domácí uzené klobásky, 1/2 skleničky steril. kapie, 1/2 skleničky steril kukuřice, 1 velká cibule olej na pánev.

Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí
Zvětšit obrázek

Recept na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí

Recept na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí:
V misce si smícháme med, kečup a worchester. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme a vložíme do vzniklé marinády, necháme uležet aspoň 2 hodiny. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa na něm opečeme z obou stran, maso pustí vodu, přikryjeme pokličkou a podusíme doměkka, až je měkké, poklici odděláme a plátky necháme zezlátnout jak se voda odpaří, pak je dáme stranou. Výpek zjemníme oříškem másla, vložíme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, kolečka klobásky, kapii a kukuřici, zalijeme zbylou marinádou a orestujeme do zlatavé barvy, která se vytvoří díky použitému medu a cukru v kečupu, podle chuti dochutíme solí, popř. pepřem. Nakonec vložíme plátky masa, na pánvi promícháme se směsí a prohřejeme. Podáváme s bramborami, ale výtečné je to i s chlebem, třeba jako dobrá a vydatná večeře.

Poznámka k receptu na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí:
Júúto je príma recept,který se mi moc líbí+Takhle by určitě šel udělat i ten můj"divočák"Škoda,že už je navařenoale ukládám na příště

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ivulinka (Ivana)
  • Datum vložení: 14.06.2011
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 4 plátky vepřové krkovičky 2 pol. lž. medu, 4 pol. lž. kečupu, 1 pol. lž. worchesteru sůl, pepř, oříšek másla 15 dkg domácí uzené klobásky, 1/2 skleničky steril. kapie, 1/2 skleničky steril kukuřice, 1 velká cibule olej na pánev
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist