RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ježci - povidlové buchty

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ježci - povidlové buchty, recepty Ježci - povidlové buchty, Ježci, -, povidlové, buchty


Recept na Ježci - povidlové buchty

Recept na Ježci - povidlové buchty je zařazen v kategorii zdobení. K přípravě Ježci - povidlové buchty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150ml mléka 70ml oleje 1 vejce 350g polohrubé mouky 35g cukru sůl 1a1/2kl sušených kvasnic povidla olej na potření rozinky jako oči.

Ježci - povidlové buchty
Zvětšit obrázek

Recept na Ježci - povidlové buchty

Recept na Ježci - povidlové buchty:
Všechno dáme do misky, mléko teplé a vymícháme těsto. Dáme na teplé místo a necháme pod utěrkou kynout. Vykynuté těsto dáme na pomoučený vál, propracujeme rukama. Rozdělíme na osum stejných dílků. Každý dílek prsty lehce roztáhneme, pomocí dvou lžiček dáme na každý kos povidla. Zabalíme jako buchty. Na každé buchtě rukama vytvarujeme čumáček, jako oči dáme rozinky. Nůžkama nastřiháme bodlinky a na plechu vyloženém pečícím papírem necháme cca 15 minut kynout. Před vložením do trouby potřeme olejem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 175°C cca 20 minut. Upečené potřeme olejem a necháme vychladnout.

Poznámka k receptu na Ježci - povidlové buchty:
Zdroj: FB, paní pekla pirožky, ale syn chtěl buchty. Rozinky moc nedrží, ale pokud těsto nastříhnete a rozinky zasunete, tak budou držet. Došlo mi to pozdě. Těsto si zvolte jaké máte rádi, já použila olejové se kterým se mi dobře pracuje.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ježci - povidlové buchty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: nofrona (nofrona)
  • Datum vložení: 31.03.2013
  • Počet porcí: 8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zdobení
  • Suroviny: 150ml mléka 70ml oleje 1 vejce 350g polohrubé mouky 35g cukru sůl 1a1/2kl sušených kvasnic povidla olej na potření rozinky jako oči
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ježci - povidlové buchty, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ježci - povidlové buchty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ježci - povidlové buchty

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist