RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí pečeně na tymiánu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí pečeně na tymiánu, recepty Hovězí pečeně na tymiánu, Hovězí, pečeně, na, tymiánu


Recept na Hovězí pečeně na tymiánu

Recept na Hovězí pečeně na tymiánu je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí pečeně na tymiánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg hovězího zadního 1 cibule, 1 mrkev, 1 petržel sušený tymián, 1 kostka masoxu olej, sůl, hl.mouka , hořčice.

Hovězí pečeně na tymiánu
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí pečeně na tymiánu

Recept na Hovězí pečeně na tymiánu:
Špalek hovězího masa, převážeme nití, a to tak, aby si udržel tvar. Poté maso potřeme hořčicí a bohatě posypeme tymiánem. Dáme uležet do lednice minimálně do druhého dne. V pánvi zprudka špalek naloženého hovězího masa opečeme, aby se nám zatáhlo. Nachystáme si římský hrnec a vložíme naložený špalek hovězího masa, přidáme po jednom kusu cibule, mrkve a petržele, lehce podlijeme vodou. Dáme péct do trouby na střední teplotu. Po 60 minutách mírného pečení provedeme kontrolu a maso otočíme. Dále pečeme dalších cca 60-90 minut (dle stáří kusu dobytka). Po upečení maso vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. Výpek scedíme, přidáme kostku masoxu, a ještě špetku tymiánu pro zesílení chuti. Připravíme si trochu vody, ve které rozmícháme potřebné množství hladké mouky a vytvoříme šťávu ideální hustoty – tedy dle přílohy (rýže - řidší, brambory-hustější). Podáváme ozdobené plátky uvařeného vejce.

Poznámka k receptu na Hovězí pečeně na tymiánu:
Otíku, asi 30 vteřin jsem se díval na foto a začal fungovat Pavlovův reflex. Nejen hezky nafocené, ale i krásně upravené na talíři. +11

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí pečeně na tymiánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 13.04.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1 kg hovězího zadního 1 cibule, 1 mrkev, 1 petržel sušený tymián, 1 kostka masoxu olej, sůl, hl.mouka , hořčice
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí pečeně na tymiánu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí pečeně na tymiánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí pečeně na tymiánu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist