RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí loupaná plec na víně po italsku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí loupaná plec na víně po italsku, recepty Hovězí loupaná plec na víně po italsku, Hovězí, loupaná, plec, na, víně, po, italsku


Recept na Hovězí loupaná plec na víně po italsku

Recept na Hovězí loupaná plec na víně po italsku je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí loupaná plec na víně po italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600-800 hovězí loupané plece 700 ml těžšího červeného vína 2 cibule 2 mrkve 1/2 celeru (nebo 2-3 stonky řapíkatého celeru) 1 kořenová petržel 1/2 neoloupané paličky česneku 3 bobkové listy kousek celé skořice 1 lžička celého hřebíčku snítka čerstvého nebo 1 lžička sušeného rozmarýnu pepř sůl hladká mouka olivový olej (extra virgn) hovězí vývar k naředění omáčky.

Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí loupaná plec na víně po italsku

Recept na Hovězí loupaná plec na víně po italsku:
Maso vcelku nasolíme a vložíme do větší mísy. Přidáme kořenovou zeleninu, nakrájenou na středně velké kusy, cibuli velmi hrubě nasekanou, celou skořici, hřebíček, celý pepř, rozmarýn a neoloupaný česnek. Zalijeme červeným vínem tak, aby vše bylo ponořené. Po minimálně dvanácti hodinách maso vyjmeme, osušíme a obalíme v hladké mouce. V kastrole rozehřejeme olivový olej a maso opečeme ze všech stran dohněda. Mezitím scedíme zeleninu z vinného nálevu a víno uchováme. K opečenému masu přidáme scezenou a okapanou zeleninu s kořením a restujeme asi 5 minut. Poté zalijeme vínem z marinády, vyjmeme česnek a skořici a uvedeme k varu. Teplotu snížíme na minimum, přiklopíme pokličkou a za průběžného hlídání dusíme 2,5-3 hodiny. Měkké maso vyjmeme a krájíme na plátky. Ostatní suroviny propasírujeme, případně ještě rozmixujeme, naředíme silným vývarem a dochutíme solí, pepřem a cukrem. Výslednou omáčku můžeme zjemnit silným plátkem másla.

Poznámka k receptu na Hovězí loupaná plec na víně po italsku:
Zdroj: S Italem v kuchyni, mírně upraveno

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí loupaná plec na víně po italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 01.04.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 600-800 hovězí loupané plece 700 ml těžšího červeného vína 2 cibule 2 mrkve 1/2 celeru (nebo 2-3 stonky řapíkatého celeru) 1 kořenová petržel 1/2 neoloupané paličky česneku 3 bobkové listy kousek celé skořice 1 lžička celého hřebíčku snítka čerstvého nebo 1 lžička sušeného rozmarýnu pepř sůl hladká mouka olivový olej (extra virgn) hovězí vývar k naředění omáčky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí loupaná plec na víně po italsku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí loupaná plec na víně po italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí loupaná plec na víně po italsku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist