RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání), recepty Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání), Dušené, hovězí, troubě(rychle, bez, tuku, bez, hl


Recept na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání)

Recept na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání) je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Propočty jsou orientační, vařila jsem podle oka pro 3 osůbky:o)600g hovězího zadního (nebo kližky), 2 cibule, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžíce gulášového koření, 2 stroužky česneku, 2 lžíce kečupu, 1 hovězí bujon a půl houbového, asi 150g mraženého hrášku, 200g žampionů(čerstvé podusit, konzervované celé hlavičky), pepř, 150ml červeného vína, necelý litr vody pro rozpuštění bujonu.

Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání)
Zvětšit obrázek

Recept na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání)

Recept na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání):
Maso nakrájíme na kostky, cibuli na půlkolečka.Dáme do pekáčku a posypeme sypkým kořením a solamylem, vše promneme.V horké vodě rozmícháme bujony a zalejeme maso, vše dobře utěsníme alobalem.Pečeme bez odkrývání asi 100 minut při 200st.Po této době odkryjeme, promícháme a přidáme víno, žampiony, hrášek a kečup.Zakryté alobalem pečeme ještě 20 minut při mírné teplotě.Podáváme s chlebem, bramborem, těstovinami.Doporučuji použít pekáček s nepřilnavým povrchem, v jenském skle má škrob tendenci se přichytávat.

Poznámka k receptu na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání):
Bujony používám bio zn. Rapunzel nebo Alnatura- k dostání v DM drogerii, zeleninový(6 kostek) stojí 20 Kč, slepičí 25 Kč.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Lusinda79
  • Datum vložení: 26.11.2008
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: Propočty jsou orientační, vařila jsem podle oka pro 3 osůbky:o)600g hovězího zadního (nebo kližky), 2 cibule, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžíce gulášového koření, 2 stroužky česneku, 2 lžíce kečupu, 1 hovězí bujon a půl houbového, asi 150g mraženého hrášku, 200g žampionů(čerstvé podusit, konzervované celé hlavičky), pepř, 150ml červeného vína, necelý litr vody pro rozpuštění bujonu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist