RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Domácí kuřecí "čínská" polévka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Domácí kuřecí "čínská" polévka, recepty Domácí kuřecí "čínská" polévka, Domácí, kuřecí, "čínská", polévka


Recept na Domácí kuřecí "čínská" polévka

Recept na Domácí kuřecí "čínská" polévka je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Domácí kuřecí "čínská" polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
- kuřecí kostry nebo krky - sypané žluté polévkové koření Vegeta a pod. - čínské nudle kudrnaté (možno použít i z čínské polévky - bez přiloženého koření) - pažitka nebo petrželka.

Domácí kuřecí
Zvětšit obrázek

Recept na Domácí kuřecí "čínská" polévka

Recept na Domácí kuřecí "čínská" polévka:
Kuřecí kostry (bez kůže, jinak je zbytečně mastné) či krky opláchneme, v kastrolu zalijeme studenou vodou, aby byly potopené a dáme pomalu nepřikryté vařit. Jakmile se voda trochu ohřeje, přidáme polévkové koření podle chuti (rychleji se rozpustí v teplé než ve studené vodě). Pěnu, která se zpočátku tvoří, sebereme lžící pryč. Vaříme na mírném ohni, dokud nejde maso dobře od kosti, cca 30min., klidně i déle. Pozor, ať se voda nevyvaří, je-li potřeba, dolejeme trochu studené vody. Po uvaření vývar zcedíme do jiného hrnce (pokud se od masa samy varem oddělily kostičky, pokud ne, stačí maso jen vyndat a vývar nechat v původním hrnci). Do horkého vývaru dáme rozlámané čínské nudle, cca 2min. udržujeme ve varu, poté vypneme a necháme dojít, nudle po chvíli změknou už bez vaření. Maso obereme od kostí a vrátíme do polévky. Podle chuti dosolíme, ale většinou není třeba, sůl je již v polévkovém koření. Na talíři pozdobíme pažitkou či petrželkou.

Poznámka k receptu na Domácí kuřecí "čínská" polévka:
Vím, že se nejedná o žádný kulinářský zázrak, ale mé (a asi nejen mé) děti mají rády čistý vývar bez zeleniny, toto je podle mne lepší než je nechat cpát se instantními čínskými polévkami za 2,90Kč...a protože se sami nyní pouští do svých kuchařských pokusů, vím, jak "přiblbé" otázky dokáží položit :) Proto je rozepsáno tak podrobně, tzv."idioten-sicher", zkušení kuchaři prominou ;)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí kuřecí "čínská" polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: isindy (Ivana)
  • Datum vložení: 30.09.2010
  • Počet porcí: asi 15 kusů
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: - kuřecí kostry nebo krky - sypané žluté polévkové koření Vegeta a pod. - čínské nudle kudrnaté (možno použít i z čínské polévky - bez přiloženého koření) - pažitka nebo petrželka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí kuřecí "čínská" polévka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí kuřecí "čínská" polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí kuřecí "čínská" polévka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist