RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dobré čokoládové mousse

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dobré čokoládové mousse, recepty Dobré čokoládové mousse, Dobré, čokoládové, mousse


Recept na Dobré čokoládové mousse

Recept na Dobré čokoládové mousse je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Dobré čokoládové mousse budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 ml vychlazené smetany na šlehání 1 ztužovač šlehačky 125 g velmi kvalitní hořké čokolády 3 lžíce brendy, nebo rumu 3 lžíce moučkového cukru ozdoba: čerstvé sezonní ovoce, nebo kompotované 80 g hořké čokolády na hoblinky.

Dobré čokoládové mousse
Zvětšit obrázek

Recept na Dobré čokoládové mousse

Recept na Dobré čokoládové mousse:
Smetanu smícháme se ztužovačem a vyšleháme do pěny (smetana musí být dobře vychlazená!). Kvalitní čokoládu nalámeme na malé kousky, necháme jí rozpustit a ještě teplou jí po částech vmícháváme do připravené pěny. Pak přidáme brendy, nebo rum a nakonec vmícháme cukr. Hmotu nastříkáme do vyšších sklenic a necháme důkladně vychladit. Ovoce si očistíme, kompotové necháme okapat a je-li ovoce větší, tak ho pokrájíme a dáme ho navrch vychlazené pěny, ještě si škrabkou na brambory z hořké čokolády uděláme hoblinky, které ozdobně napícháme mezi ovoce. Poté už jen jíme a blahem ani nemluvíme.

Poznámka k receptu na Dobré čokoládové mousse:
Dala jsem sem recept na žádost a zdroj neznám, jen vím, že ho mám dost let z nějakého časopisu. Ale dobrůtka je to božská!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dobré čokoládové mousse, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 07.05.2009
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: 500 ml vychlazené smetany na šlehání 1 ztužovač šlehačky 125 g velmi kvalitní hořké čokolády 3 lžíce brendy, nebo rumu 3 lžíce moučkového cukru ozdoba: čerstvé sezonní ovoce, nebo kompotované 80 g hořké čokolády na hoblinky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dobré čokoládové mousse, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dobré čokoládové mousse - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dobré čokoládové mousse

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist