RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dědův bramborák se zelím

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dědův bramborák se zelím, recepty Dědův bramborák se zelím, Dědův, bramborák, se, zelím


Recept na Dědův bramborák se zelím

Recept na Dědův bramborák se zelím je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Dědův bramborák se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8 ks brambor, 1větší cibule, 4 – 5 lžic polohrubé mouky, 1 vejce, sůl, pepř, majoránka, 5 stroužků česneku, 1 sáček kysaného zelí, olej (nebo sádlo) na smažení..

Dědův bramborák se zelím
Zvětšit obrázek

Recept na Dědův bramborák se zelím

Recept na Dědův bramborák se zelím:
Připravíme si klasické bramborákové těsto - nastrouháme brambory na hrubém struhadle pokud jsou moc vodnaté, přebytečnou vodu z nich rukou vymačkáme. Smícháme s vajíčkem, a mouku, přidáme sůl, pepř, majoránku a rozmačkané stroužky česneku. Vše zamícháme dohromady a nakonec přidáme nadrobno pokrájené kysané zelí, z něhož jsme slili a silou vymačkali šťávu . Směs dáváme lžící na rozpálenou pánev a smažíme po obou stranách do zlatova. Bramboráky vyndáváme na papírové ubrousky, aby nebyly tak mastné a podáváme s bílou kávou a mužské polovičce s pivem

Poznámka k receptu na Dědův bramborák se zelím:
Bramborák a kysané zelí,bezva kombinace.Zvlášť když je zelí Křimické:

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dědův bramborák se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kroupovka (Květa)
  • Datum vložení: 05.08.2010
  • Počet porcí: 3 ks oprůměru 240 mm
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 8 ks brambor, 1větší cibule, 4 – 5 lžic polohrubé mouky, 1 vejce, sůl, pepř, majoránka, 5 stroužků česneku, 1 sáček kysaného zelí, olej (nebo sádlo) na smažení.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dědův bramborák se zelím, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dědův bramborák se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dědův bramborák se zelím

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist