RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem, recepty Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem, Candát, pivním,


Recept na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem

Recept na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 porce vyfiletovaného candáta Těstíčko = 2 vejce + 15dkg hladké mouky + 2dcl piva + sůl olej na smažení brambory Špenátový přeliv = špenát mražený nebo čerstvý spařený + 1 cibule + lžíce olivového oleje + 2 stroužky česneku + 300ml mléka + muškátový oříšek + 1 hrnek hovězího vývaru + 250ml smetany sladké.

Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Zvětšit obrázek

Recept na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem

Recept na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem:
Připravíme si těstíčko = mouku rožleháme se žloutky, přidáme pivo, osolíme a nakonec přidáme sníh z bílků. Nasoleného candáta namáčíme v těstíčku a smažíme na oleji z obou stran. Mezitím si dáme péct brambory = celé brambory vaříme 5 minut v osolené vodě. Poté vychladlé brambory nakrájíme na osminky a dáme na zapékací mísu péct do trouby, až budou mít zlatou barvu. Špenátový přeliv = Cibulku orestujeme zlehka na oleji, jen aby zrůžověla, přilejeme asi 300 ml mléka a přidáme špenát. Vaříme asi 10 minut. Špenát rozmixujeme, přilejeme vývar a smetanu, přidáme česnek a chvíli povaříme. Ochutíme solí a trochou nastrouhaného muškátového oříšku.

Poznámka k receptu na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem:
Špenátového přelivu stačí z poloviční dávky...já jsem ho měla ještě na další den s bramborovým knedlíkem :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: hanahcotton (Hanka Svatušková)
  • Datum vložení: 21.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 4 porce vyfiletovaného candáta Těstíčko = 2 vejce + 15dkg hladké mouky + 2dcl piva + sůl olej na smažení brambory Špenátový přeliv = špenát mražený nebo čerstvý spařený + 1 cibule + lžíce olivového oleje + 2 stroužky česneku + 300ml mléka + muškátový oříšek + 1 hrnek hovězího vývaru + 250ml smetany sladké
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist