RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách, recepty Bylinkové file zahrabané v bramborách, Bylinkové, file, zahrabané, bramborách


Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách

Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Bylinkové file zahrabané v bramborách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
10 velkých brambor, 0,5kg pangase (zhruba 3 filety), 4 stroužky česneku, 2 velké cibule, citrón, 1/2PL tymiánu, 1/2PL bazalky, 1/2PL provensálských bylinek, 1/2PL sladké mleté papriky, 1/2PL kari, trochu koření na gyros, sůl, máslo na vymazání pekáče, 2PL olivového oleje, smetana, niva..

Bylinkové file zahrabané v bramborách
Zvětšit obrázek

Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách

Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách:
Pangase nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Posolíme a zakápneme šťávou z půlky citronu. Poté přidáme tymián, provensálské bylinky, bazalku, sladkou papriku, kari koření, prolisovaný česnek a olivový olej. Vše velmi dobře promícháme. Poté dáme uvařit brambory ve slupce a rybku necháme po dobu vaření brambor pěkně nakládat. Po uvaření brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vyskládáme půlku brambor na dno pekáčku, nasolíme a posypeme jemně kořením na gyros. Na to rovnoměrně poklademe naloženou rybku a zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Navrstvíme zbytek brambor, opět posolíme a poprášíme kořením na gyros a zasypeme druhou nakrájenou cibulí. Dáme péct při 180°C na cca 60 minut. Asi tak 15 minut před dopečením zasypeme nivou a zalijeme smetanou a dáme dopéct.

Poznámka k receptu na Bylinkové file zahrabané v bramborách:
Můj dnešní experiment, tak ať chutná :-) Podávejte např. s rajčatovým salátem

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové file zahrabané v bramborách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Pesee (Zuzana Černá)
  • Datum vložení: 30.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 10 velkých brambor, 0,5kg pangase (zhruba 3 filety), 4 stroužky česneku, 2 velké cibule, citrón, 1/2PL tymiánu, 1/2PL bazalky, 1/2PL provensálských bylinek, 1/2PL sladké mleté papriky, 1/2PL kari, trochu koření na gyros, sůl, máslo na vymazání pekáče, 2PL olivového oleje, smetana, niva.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové file zahrabané v bramborách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové file zahrabané v bramborách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové file zahrabané v bramborách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist