RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce, recepty Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce, Bengalúru, -, , kuřecí, kousky, ve, sladkopálivé, omáčce


Recept na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce

Recept na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000g kuřecích řízků 2 lžíce olivového oleje střední mrkev červená cibule 2 hrsti brusinek ( sušených ) feferonku čerstvou (lze použít i drcené chilli papričky) půlku malého čerstvého ananasu 200-300 g (v nouzi lze použít i kompotovaný) 6-8 cm zázvoru 2 lžičky kari 3 lžíce rajského protlaku nebo pasírovaných rajčat 250 ml kuřecího vývaru ( dala jsem gelové vajíčko ) malá plechovka kokosového mléka o objemu 165ml 250ml smetany na vaření 12%.

Bengalúru -  kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce
Zvětšit obrázek

Recept na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce

Recept na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce:
Na pánvi, nelépe ve woku, si rozehřejeme olej, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a restujeme do sklovata. Přihodíme na kostky nakrájené maso (nesolíme)a zarestujeme, až nám maso zbělá. Potom do pánve přihodíme na hranolky nakrájenou mrkev , chvilku restujeme a přidáme bujon, necháme mírně projít varem cca 10 minut. Promícháme, přidáme protlak, brusinky (nebo rozinky), ananas překrájený na přibližnou velikost masa, přidáme najemno nastrouhaný zázvor, feferonku bez semínek (nebo drcené chilli papričky) a kari. Po asi 5 minutách přilejeme kokosové mléko a smetanu. Doladíme chutě, můžeme v této fázi přisolit. Za mírného probublávání necháme tekutinu mírně zredukovat, asi tak 10 minut.

Poznámka k receptu na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce:
Tento recept jsem si nedávno našla na Seznamu - ProŽeny.cz "Souboj receptů", upravila k obrazu svému. Milovníci sladkopálivých chutí si opravdu pochutnají, je to velice dobré, všechny ty chutě se hezky doplňují a ve finále je to něco neskutečně lahodného. Jako příloha je vhodná rýže, určitě by se hodil i kuskus, my jsme zvolili rýžové nudle.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 18.03.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1000g kuřecích řízků 2 lžíce olivového oleje střední mrkev červená cibule 2 hrsti brusinek ( sušených ) feferonku čerstvou (lze použít i drcené chilli papričky) půlku malého čerstvého ananasu 200-300 g (v nouzi lze použít i kompotovaný) 6-8 cm zázvoru 2 lžičky kari 3 lžíce rajského protlaku nebo pasírovaných rajčat 250 ml kuřecího vývaru ( dala jsem gelové vajíčko ) malá plechovka kokosového mléka o objemu 165ml 250ml smetany na vaření 12%
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bengalúru - kuřecí kousky ve sladkopálivé omáčce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist