RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bavorske restovane brambory jak je delam ja

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bavorske restovane brambory jak je delam ja, recepty Bavorske restovane brambory jak je delam ja, Bavorske, restovane, brambory, jak, je, delam, ja


Recept na Bavorske restovane brambory jak je delam ja

Recept na Bavorske restovane brambory jak je delam ja je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Bavorske restovane brambory jak je delam ja budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8 vetsich brambor 1-2 vejce slanina (nejlepe Tiroler Speck) 1 cervena cibule 2-3 strouzky cesneku olej a maslo sul pepr cervena parika mleta.

Bavorske restovane brambory jak je delam ja
Zvětšit obrázek

Recept na Bavorske restovane brambory jak je delam ja

Recept na Bavorske restovane brambory jak je delam ja:
Nejlepe jeden den predem uvarime brambory v celku-neoloupane. Dame do chladu. Brambory nesmi byt uplne do mekka jinak se budou pri restovani rozpadat. Po vychlazeni brambory oloupeme a nakrajime na kolecka - ne moc silna. Na velke panvi rozpalime olej a trochu masla- muzeme i tzv. Butterschmalz - přepuštěné máslo - ten chutna nejlepe. Cibulku pokrajime na drobne kosticky, cesnek na slabe platky a slaninu na kosticky. Brambory poklademe na panvicku posolime opeprime a ochutime cervenou paprikou, na mirnejsim ohni smazime z obou stran. Kdyz se brambory zacinaji pekne opekat pridame cibulku a cenek. Na vedlejsi male panvi si opeceme slaninu... Kdyz jsou brambory pekne krupave primichame slaninu a rozklepneme a vmichame vejce...Hotovo :)

Poznámka k receptu na Bavorske restovane brambory jak je delam ja:
Brambory muzeme pripravit i bez zamichaneho vejce...Jina a velmi chutna varianta je take, ze si udelame volske oko ktere nasledne polozime na hotove restovane brambory... Vhodne jako samostatny pokrm, hodi se i jako priloha - dle chuti.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bavorske restovane brambory jak je delam ja, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Petraweid (Petra Weidenhofferova)
  • Datum vložení: 08.09.2013
  • Počet porcí: 2-3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 8 vetsich brambor 1-2 vejce slanina (nejlepe Tiroler Speck) 1 cervena cibule 2-3 strouzky cesneku olej a maslo sul pepr cervena parika mleta
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bavorske restovane brambory jak je delam ja, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bavorske restovane brambory jak je delam ja - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bavorske restovane brambory jak je delam ja

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist