RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Anglická hovězí pečeně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Anglická hovězí pečeně, recepty Anglická hovězí pečeně, Anglická, hovězí, pečeně


Recept na Anglická hovězí pečeně

Recept na Anglická hovězí pečeně je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Anglická hovězí pečeně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
hovězí maso přední (podplečí-krk)cca 1,5 kg pepř sušená hořčice pikantní hořčice cibule sůl olej nítě na svázání masa maso lze i prošpikovat.

Anglická hovězí pečeně
Zvětšit obrázek

Recept na Anglická hovězí pečeně

Recept na Anglická hovězí pečeně:
Hovězí maso (je podle mne lepší přední, mírně prorostlé) omyjeme, osušíme, potřeme marinádou ze sušené hořčice, pikantní hořčice, pepře a trošky oleje. Maso svážeme a necháme odležet na chladném místě nejlépe přes noc. Poté jej zprudka opečeme (já pekla rovnou v kameninové nádobě pomalého hrnce) na trošce oleje. Vyjmeme, do hrnce vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme zpět maso, osolíme, můžeme podlít cca 150 ml vody (nebo vína). Hrnec zapneme na 4 hod. High V případě, že nemáte "pomalý hrnec" bych postup dodržela, maso bych poté vložila do trouby, pevně zabezpečila alobalem proti úniku páry a pekla bych při VELMI nízké teplotě asi 120 stupňů také 4 hodiny. Poté maso vyjmeme, necháme odpočinout cca 20 minut, odstraníme níti. Vzniklou omáčku můžete zahustit "záklotkou" z trošky vody a hl. mouky, nebo vhodit kuličku z másla a hl. mouky. Samozřejmě omáčku v tomto případě provaříme. Podáváme s bramborem (rozšťouchaným s troškou teplé smetany a cibulkou) a dušenou mrkvičkou. Můj syn tuto pečeni miluje s chlebem nakrájenou na slabé plátky a majonézou ;-)

Poznámka k receptu na Anglická hovězí pečeně:
Sušenou hořčici lze zakoupit v této prodejně : http://www.robertson.cz/eshop/show/3633?itemsConta... Zdroj:http://www.zdravavarecka.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Anglická hovězí pečeně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Iljusa
  • Datum vložení: 17.12.2009
  • Počet porcí: 3 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: hovězí maso přední (podplečí-krk)cca 1,5 kg pepř sušená hořčice pikantní hořčice cibule sůl olej nítě na svázání masa maso lze i prošpikovat
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na anglická hovězí pečeně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Anglická hovězí pečeně

Vložit příspěvek pro Anglická hovězí pečeně

Předmět: roastbeef
Datum: 07.11.2017 20:06:44Autor: Jitka Odvárková
Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ?

Jitka
Odpovědět

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Anglická hovězí pečeně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

- Americký řízek
Vložil: Eva
2018-01-31 12:59:54

Dobrý den, mám dotaz, uležet dva dny se nechává řízek i s bramborem a broskví? Vždyť ty brambory budou černé. Děkuji za odpověď E....
roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist