|
Recepty -
Slané pečivo tavený sýrSlané pečivo - návody k vaření - online kuchařka
| Slané pečivo dochutíme například čerstvými jemně nasekanými bylinkami – bazalkou, pažitkou, tymiánem, oreganem…, nebo přidáme směsi koření.
Tavený sýr by měl být čistě mléčný výrobek. Při nákupu je však třeba rozlišit mezi taveným sýrem a ostatními výrobky, které sice vypadají jako tavený sýr, ale ve skutečnosti mohou obsahovat vyšší podíly jiných složek, které není povoleno do tavených sýrů přidávat. Tavené sýry se vyrábějí z přírodních sýrů, mléčných bílkovin, mléčných tuků, vody a u ochucených sýrů i z dalších přísad, jejichž obsah by však neměl přesáhnout 1/6 sušiny výrobků. Jednotlivé složky jsou naváženy ve správných poměrech, smíchány s tavícími solemi a promíchávány v tavičkách, kde se dosahuje teploty mezi 80 až 95 °C. Následně jsou výrobky zformovány, baleny, nejčastěji do alobalu, a vychlazeny. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 5 receptů | Zobrazuji: 1-5 receptů | |
Nejlepší recept na Věnečky na slano |
|
Věnečky - ve vodě rozpustíme tuk, přidáme mouku, promícháme a hned stáhneme s plamene. Znovu promícháme až se vytvoří kompaktní hmota a necháme vychladnout. Když je směs vychladlá vmíchame vajíčka - jednotlivš za sebou. Na plech dáme pečící papír a na...
|
|
|
Slané zázvorové sušenky |
|
Ze všech surovin vypracujeme těsto, pokud se lepí, přidáme více mouky. Necháme chvíli odpočinout, poté vyválíme na zhruba 0,5 cm a vykrajujeme různé tvary. Pečeme v předehřáté troubě při zhruba 200°C 5-10 minut, je třeba kontrolovat, aby se nám sušenky ne...
|
|
|
|
Nejlepší recept na Celozrnné odpalované briošky |
|
Briošky: v hrnku svaříme vodu, máslo a sůl. Do vroucího vsypeme najednou všechnu mouku a za stálého míchání pořádně propaříme, až je z mouky tuhá koule a na dně hrnku se dělá bělavý povlak. Necháme vychladnou. Šlehačem zašleháme postupně jedno vejce ...
|
|
|
Šneci II |
|
Listové těsto rozválíme potřeme sýrem,kapkou kečupu,položíme žunku a osmaženo cibulku.Zatočíme nakrájíme a dáme na plech(pečící papír,olej).Pečeme do zlatova....
|
|
| |
| Nalezeno: 5 receptů | Zobrazuji: 1-5 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|