Recept na Znojemská s hovězí roštěnou
        Recept na Znojemská s hovězí roštěnou je zařazen v kategorii omáčky.
        K přípravě Znojemská s hovězí roštěnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          hovězí roštěna  1 velká cibule  20-30 dkg anglické slaniny  hořčice  5 velkých okurek  sůl, pepř.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Znojemská s hovězí roštěnou
      Recept na Znojemská s hovězí roštěnou: Tenké plátky masa si osolíme a opepříme z obou stran a z jedné strany je hustě potřeme hořticí. Na rozpálený olej dáme maso zatáhnout, nejprve stranu bez hořtice, až potom tu natřenou.  Až je maso z obou stran zatáhnuté a hořtice je ve výpeku, zalejeme plátky masa vodou a dusíme pod pokličkou aspoň hodinu.  Vedle na malé  pánvičce si osmahneme  cibuli a slaninu, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Z omáčky vyjmeme maso a přidáme slaninu s cibulí. Po chvíli přidáme i na kostičky nakrájené okurky (a kdo chce přidá i 1-2 lžíce vody z okurek)  Omáčku necháme projít varem. Dochutíme solí, pepřem, můžeme trošku zahustit moukou s vodou.  Maso vrátíme k omáčce a vše spolu prohřejeme.  Servírujeme s rýží.
  Poznámka k receptu na Znojemská s hovězí roštěnou: mooooc dobrý!!!      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Znojemská s hovězí roštěnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: teta.verca  (Veruška)                      
 - Datum vložení: 10.08.2010                      
 - Počet porcí: 2                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Omáčky 
                      
 - Suroviny: hovězí roštěna  1 velká cibule  20-30 dkg anglické slaniny  hořčice  5 velkých okurek  sůl, pepř
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na znojemská s hovězí roštěnou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Znojemská s hovězí roštěnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Znojemská s hovězí roštěnou
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |