|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vepřové na zelenině s opečenou hlívouRecept na Vepřové na zelenině s opečenou hlívou je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Vepřové na zelenině s opečenou hlívou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 plátky vepřového masa / měla jsem krkovičku /, 100 ml rajčatového pyré, 1 pórek, 3 mladé cibulky, 6 velkých stroužků česneku, 1 červená paprika, 200 ml silného vývaru / může být z kostky /, 1 lžíce hladké mouky, 250 g hlívy ústřičné, kmín, sůl, pepř, olej, l lžíce sádla.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vepřové na zelenině s opečenou hlívouRecept na Vepřové na zelenině s opečenou hlívou:Plátky masa lehce naklepeme, na krajích nařízneme a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, vložíme do nádoby PH, přidáme pokrájený  česnek, rajčatové pyré, vývar a zapneme na Hight. Po dvou hodinách přidáme jemně nakrájený pórek, cibulky a papriku. Hodinu před koncem  vaření rozmícháme mouku v trošce vody, zašleháme do šťávy a dovaříme. Celkem vaříme 4 hodiny. Mezi tím rozehřejeme na  pánvičce sádlo, přidáme hlívu, kmín, opečeme a osolíme. Na talířích rozdělíme na porce masa opečenou hlívu.
 
 Poznámka k receptu na Vepřové na zelenině s opečenou hlívou:
 úžasná hra barev  v náhodných receptech
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové na zelenině s opečenou hlívou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: maris                      Datum vložení: 24.01.2010                      Počet porcí: 12                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      Suroviny: 4 plátky vepřového masa / měla jsem krkovičku /, 100 ml rajčatového pyré, 1 pórek, 3 mladé cibulky, 6 velkých stroužků česneku, 1 červená paprika, 200 ml silného vývaru / může být z kostky /, 1 lžíce hladké mouky, 250 g hlívy ústřičné, kmín, sůl, pepř, olej, l lžíce sádla |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové na zelenině s opečenou hlívou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové na zelenině s opečenou hlívou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |