|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Tvarohový dezert z časopisu  BleskRecept na Tvarohový dezert z časopisu  Blesk je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
        K přípravě Tvarohový dezert z časopisu  Blesk budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Těsto: 150 gr polohrubé mouky, 1 káv. lž. prášku do pečiva,  1 vejce, 1 žloutek, 75 gr másla, 75 gr moučkové cukru,    tuk a mouka na plech    Náplň: 500 gr tvarohu, 50 ml mléka, 1 vanilkový pudink  100 gr moučkového cukru, 3 žloutky, 1 vejce, 50 ml oleje    Sníh: 4 bílky, 4 pol. lž. cukru krystal.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Tvarohový dezert z časopisu  BleskRecept na Tvarohový dezert z časopisu  Blesk:Z mouky, vajec, prášku do pečiva, másla a cukru vypracujeme těsto, které rozprostřeme na vymazaný a vysypaný plech.  Tvaroh rozmixujeme s mlékem, přidáme vejce, cukr, olej a pudinkový prášek, náplň vylijeme na těsto, rozetřeme a pečeme v troubě vyhřáté na 180 st. asi 30 min.    Bílky s cukrem vyšleháme do tuhého sněhu, kterým potřeme rozpečený koláč, posypeme moučk. cukrem a  vložíme do trouby a necháme jen lehce zhnědnout.
 
 Poznámka k receptu na Tvarohový dezert z časopisu  Blesk:
 Recept pochází z časopisu Blesk Vaše recepty, autorkou je Martina Čížková z Datyně. Tímto jí děkuji za príma receptík k odpolední kávičce.  Pekla jsem ve dvou menších koláčových formách.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tvarohový dezert z časopisu  Blesk, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: ivulinka  (Ivana)                      Datum vložení: 06.08.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry 
                      Suroviny: Těsto: 150 gr polohrubé mouky, 1 káv. lž. prášku do pečiva,  1 vejce, 1 žloutek, 75 gr másla, 75 gr moučkové cukru,    tuk a mouka na plech    Náplň: 500 gr tvarohu, 50 ml mléka, 1 vanilkový pudink  100 gr moučkového cukru, 3 žloutky, 1 vejce, 50 ml oleje    Sníh: 4 bílky, 4 pol. lž. cukru krystal |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tvarohový dezert z časopisu  blesk,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tvarohový dezert z časopisu  Blesk - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tvarohový dezert z časopisu  Blesk
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |