| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Tatarák - na vlastní nebezpečí
        Recept na Tatarák - na vlastní nebezpečí je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Tatarák - na vlastní nebezpečí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          Asi 30 dkg hovězí svíčkové, kečup- asi 2 lžíce, worcester- několik kapek, hořčice 1 lžička, čili tekuté, asi 1 lžička, olej 1 lžíce, cibule, česnek (podle chtuti), 1 žloutek, sůl, pepř.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Tatarák - na vlastní nebezpečí
      Recept na Tatarák - na vlastní nebezpečí: Všechny ingredience vymícháme dvěma vidličkami se syrovým hovězím masem. Necháme uležet v ledničce a mažeme na opečené topinky, které si podle chuti můžene ještě očesnekovat.
  Poznámka k receptu na Tatarák - na vlastní nebezpečí: Jsem si vědoma, že můj tatarák není přesně podle norem, my ho tady tak děláme a na akcích v restauraci u mého syna a zetě se vždy dělal takto a ne podle norem a všichni byli moc spokojeni. Jídlo není vhodné pro děti.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tatarák - na vlastní nebezpečí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Jana Remkova                      
 - Datum vložení: 13.05.2009                      
 - Počet porcí: 6 porcí                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      
 - Suroviny: Asi 30 dkg hovězí svíčkové, kečup- asi 2 lžíce, worcester- několik kapek, hořčice 1 lžička, čili tekuté, asi 1 lžička, olej 1 lžíce, cibule, česnek (podle chtuti), 1 žloutek, sůl, pepř
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tatarák - na vlastní nebezpečí,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tatarák - na vlastní nebezpečí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tatarák - na vlastní nebezpečí
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |