Recept na Švejžužu
Recept na Švejžužu je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Švejžužu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2kg kuřecího nebo vepřového masa 1 červená paprika Marináda na maso: 2 žloutky 2 kávové lžičky worchestru nebo sojové omáčky 1 kávová lžička solamylu 1 kávová lžička kari.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Švejžužu
Recept na Švejžužu: Maso nakrájíme na nudličky, nakrájíme červenou papriku a vložíme do mísy s masem. Přelijeme připravenou marinádou a dáme odležet na 24 hodin do ledničky. Potom restujeme na pánvi. Podáváme s rýží, hranolkami nebo jen s chlebem.
Poznámka k receptu na Švejžužu: Dobrou chuť je to mňamka! Podívejte se na moje stránky: www.hejdukuchyn.txt.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švejžužu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lopusek
- Datum vložení: 03.06.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1/2kg kuřecího nebo vepřového masa 1 červená paprika Marináda na maso: 2 žloutky 2 kávové lžičky worchestru nebo sojové omáčky 1 kávová lžička solamylu 1 kávová lžička kari
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švejžužu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švejžužu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švejžužu
|
|