|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Špagety z FlorencieRecept na Špagety z Florencie je zařazen v kategorii těstoviny.
        K přípravě Špagety z Florencie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Ingredience pro 4 osoby:  250 g mletého hovězího masa  250 g mletého vepřového masa  1 cibule  1 mrkev  1  menší celer  360 g rajčatový protlak  4 lžíce sušených rajčat  1 sklenka červeného vína  1 svazek petrželky  2 stroužky česneku  extra panenský olivový olej  sůl a pepř    ------------------------------  1 balíček špaget ze semoliny (tvrdá pšenice).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Špagety z FlorencieRecept na Špagety z Florencie:Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.  V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.    Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.    Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.    Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.    Dobrou chuť
 
 Poznámka k receptu na Špagety z Florencie:
 Recept pochází od přítele z Florencie a je moc dobrý, zkuste ho, určitě vám zachutná.  Italové většinou nedávají na těstoviny sýr, ale já to mám raději, takže jsem si trochu přilepšila strouhaným sýrem.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagety z Florencie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: bubutop  (Stáňa)                      Datum vložení: 09.10.2014                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Těstoviny 
                      Suroviny: Ingredience pro 4 osoby:  250 g mletého hovězího masa  250 g mletého vepřového masa  1 cibule  1 mrkev  1  menší celer  360 g rajčatový protlak  4 lžíce sušených rajčat  1 sklenka červeného vína  1 svazek petrželky  2 stroužky česneku  extra panenský olivový olej  sůl a pepř    ------------------------------  1 balíček špaget ze semoliny (tvrdá pšenice) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagety z florencie,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagety z Florencie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagety z Florencie
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |