|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Selský bramborový salát s "vůní" LošticRecept na Selský bramborový salát s "vůní" Loštic je zařazen v kategorii saláty.
        K přípravě Selský bramborový salát s "vůní" Loštic budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 kg salátových brambor  svazek pažitky nebo cibulové natě ( nebo obé )  1 - 2 červené papriky  5 nakládaných okurek  200 g olomouckých syrečků  5 lžic červeného vinného octa  2 lžičky moučkového cukru  1 lžička zeleninového vývaru ( gelové  konzistence )  1 lžička dijonské hořčice  2 lžíce olivového oleje  sůl dle potřeby  hrubě mletý pepř ( přiměřeně )  1 lžička drceného kmínu.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Selský bramborový salát s "vůní" LošticRecept na Selský bramborový salát s "vůní" Loštic:Brambory uvaříme ve slupce.. nepřevařit! Omytou pažitku či cibulovou nať nakrájíme nahrubo. Papriky očistíme, zbavíme jader a žebroví, nakrájíme na nudličky. Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka. Okurky taky nakrájíme na kolečka, tvarůžky na hranolky. Všechno spolu v míse promícháme. Ocet naředíme 50 ml horké vody, rozpustíme v něm cukr a instantní vývar. Přidáme hořčici, olej, kmín a prošleháme. Podle své chuti opepříme a osolíme. S tou solí opatrně, tvarůžky jsou slané. Zálivkou přelejeme salát a opatrně promícháme. Necháme 30 minut odležet. Doladíme chutě solí a pepřem. Komu se bude salát příliš kyselý, přidá cukr. Na závěr posypeme pažitkou. A to jsem vám zapomněla napsat, že si ji trochu necháme na finální úpravu.. sorry :-)))  Podáváme k různě upraveným maskům, my měli pečené koleno.  Dobrou chuť.
 
 Poznámka k receptu na Selský bramborový salát s "vůní" Loštic:
 Recept mně přišel emailem z Plzně od kámošky ( díky, Andrej )
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Selský bramborový salát s "vůní" Loštic, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: rebeka  (Naďa)                      Datum vložení: 02.07.2013                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Saláty 
                      Suroviny: 1 kg salátových brambor  svazek pažitky nebo cibulové natě ( nebo obé )  1 - 2 červené papriky  5 nakládaných okurek  200 g olomouckých syrečků  5 lžic červeného vinného octa  2 lžičky moučkového cukru  1 lžička zeleninového vývaru ( gelové  konzistence )  1 lžička dijonské hořčice  2 lžíce olivového oleje  sůl dle potřeby  hrubě mletý pepř ( přiměřeně )  1 lžička drceného kmínu |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na selský bramborový salát s "vůní" loštic,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Selský bramborový salát s "vůní" Loštic - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Selský bramborový salát s "vůní" Loštic
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |