|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslemRecept na Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 filety z bílé ryby (nejlépe bez kostí - candát, mořský vlk, pangas)  1 salátová okurka   bobkový list  100 g másla  šťáva z půlky citrónu  1 lžíce nasekané petrželky  1 lžíce nasekané pažitky  1 stroužek česneku  sůl  máslo  olivový olej.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslemRecept na Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem:Rybí filety nasolíme, opepříme a zakapeme citrónem. Zavineme je do rolády a vždy při okraji propíchneme špízovou jehlou, ponecháme asi 1 cm a zbytek odřízneme k dalšímu napichování.  Roládky z ryby prokládáme salátovou okurkou, kterou jsme nakrájeli na asi centimetrová půlkolečka a přelili vroucí vodou.  Mezi maso a plátky okurky napichujeme bobkové listy.  Špízy opékáme na rozpáleném másle dokřupava a hotové podáváme s vařenými brambory nebo kaší a s bylinkovým máslem, které jsme připravili smícháním změklého másla, utřeného česneku, soli, petrželky a pažitky.
 
 Poznámka k receptu na Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem:
 Já si moc nedovedu představit sušený bobkový list na špízu a ani nejsem jeho fanda. Možná bych ho nahradila nějakou čerstvou bylinkou (vím je zima :(), třeba bazalkou a zavinula bych jí do té rybky. Každopádně tvůj recept je hodně inspirativní .
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 10.02.2012                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 4 filety z bílé ryby (nejlépe bez kostí - candát, mořský vlk, pangas)  1 salátová okurka   bobkový list  100 g másla  šťáva z půlky citrónu  1 lžíce nasekané petrželky  1 lžíce nasekané pažitky  1 stroužek česneku  sůl  máslo  olivový olej |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |