| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Rybářova podkova s kaší
        Recept na Rybářova podkova s kaší je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Rybářova podkova s kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          kapr     Na marinádu:  1pl medu  2pl olivového oleje  1kl  tymiánu  1/2kl chilli  šťáva z 1/2 limetky  pepř, sůl    hladká mouka na obalení  olej na smažení    Na kaši:  600g brambor  3ks mrkve  1/2 celeru (střední)  3 stroužky česneku  250ml mléka  1pl másla  sůl    voda na vaření.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Rybářova podkova s kaší
      Recept na Rybářova podkova s kaší: Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce.  Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne.  Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut.  Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme.  Kapra podáváme s kaší.
  Poznámka k receptu na Rybářova podkova s kaší: Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybářova podkova s kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: nofrona  (nofrona)                      
 - Datum vložení: 19.11.2012                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Ryby 
                      
 - Suroviny: kapr     Na marinádu:  1pl medu  2pl olivového oleje  1kl  tymiánu  1/2kl chilli  šťáva z 1/2 limetky  pepř, sůl    hladká mouka na obalení  olej na smažení    Na kaši:  600g brambor  3ks mrkve  1/2 celeru (střední)  3 stroužky česneku  250ml mléka  1pl másla  sůl    voda na vaření
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybářova podkova s kaší,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybářova podkova s kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybářova podkova s kaší
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |