|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pizza z české cmundérieRecept na Pizza z české cmundérie je zařazen v kategorii pizzy.
        K přípravě Pizza z české cmundérie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 na těsto:  300 g oloupaných a jemně nastrouhaných syrových brambor  2 vejce  2 stroužky česneku, utřené se solí  3-4 vrchovaté lžíce strouhanky  2 lžíce mléka   dobromysl neboli  oregano  sůl    na podkladovou omáčku:  1 malý rajčatový protlak  2 lžíce olivového oleje  1 prolisovaný stroužek česneku  pepř  sůl  oregano    na pokladení:  6 plátků slaniny  1/2 pikantní klobásy  50 g sýru typu cheddar  1 cibule, nakrájená na kolečka  několik rozpůlených cherry rajčátek  případně na kolečka nakrájené černé olivy    olivový olej.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pizza z české cmundérieRecept na Pizza z české cmundérie:Brambory najemno nastrouháme a vymačkáme z nich tekutinu. Přidáme vajíčka, česnek utřený se solí, sůl, oregano, mléko a tolik strouhanky, aby vzniklo těsto jako na cmundu. Necháme odležet 10 minut, aby strouhanka nabobtnala, a dochutíme.  Koláčovou formu vytřeme olejem a těsto do ní rovnoměrně rozprostřeme.  Poté potřeme omáčkou, kterou jsme připravili z rajského protlaku, olivového oleje, česneku, soli, pepře a oregana.  Poklademe plátky sýra, pokrájeného na proužky, navrch kolečky cibule a do mezer umístíme kolečka oliv a polovinky cherry rajčátek. Zakapeme olivovým olejem a vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C. Pečeme 15-20 minut.  Poté vyjmeme a poklademe na menší proužky nakrájenou slaninou a půlkolečky klobásy. Vrátíme do trouby, rozpálíme ji na maximum (cca 250°C) a pečeme dalších 15 minut.
 
 Poznámka k receptu na Pizza z české cmundérie:
 Velice chutné! Děkuji za nápaditou a rychlou večeři, zítra dělám znovu, mizí rychle!
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza z české cmundérie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 07.07.2012                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pizzy 
                      Suroviny: na těsto:  300 g oloupaných a jemně nastrouhaných syrových brambor  2 vejce  2 stroužky česneku, utřené se solí  3-4 vrchovaté lžíce strouhanky  2 lžíce mléka   dobromysl neboli  oregano  sůl    na podkladovou omáčku:  1 malý rajčatový protlak  2 lžíce olivového oleje  1 prolisovaný stroužek česneku  pepř  sůl  oregano    na pokladení:  6 plátků slaniny  1/2 pikantní klobásy  50 g sýru typu cheddar  1 cibule, nakrájená na kolečka  několik rozpůlených cherry rajčátek  případně na kolečka nakrájené černé olivy    olivový olej |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza z české cmundérie,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza z české cmundérie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza z české cmundérie
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |