|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Labužnický králíkRecept na Labužnický králík je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Labužnický králík budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 králík, 100 g anglické slaniny, 2 cibule, 5 stroužků česneku, 1 zelená a 1 červená paprika  Nálev: 150 ml vody, 100 ml bílého vína, 150 ml slunečnicového oleje, 2 lžičky soli, 1/2 lžičky pepře, 1 lžička  sladké papriky, 1/2 lžičky  pálivé papriky, 2-3  bobkové listy, špetka  tymiánu, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Labužnický králíkRecept na Labužnický králík:Králíka naporcujeme a naskládáme do pekáče. Posypeme ho cibulí nakrájenou na čtvrtkolečka, paprikami nakrájenými na proužky a slaninou nakrájenou na malé kostičky.  Připravíme nálev smícháním všech ingrediencí, zalijeme připravené maso, pekáč přikryjeme alobalem a dáme do druhého dne odležet do chladu.  Druhý den pečeme asi 1,5 hodiny ve středně rozpálené troubě  (180-200°C) doměkka. Pečeme hodinku přiklopené, pak odklopíme a dopečeme dozlatova.  Podáváme s bramboram nebo bramborovým knedlíkem.
 
 Poznámka k receptu na Labužnický králík:
 Našla jsem několik podobných receptů, ale úplně stejný žádný není, tak jsem si dovolila přidat recept na tuhle dobrůtku :o).
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Labužnický králík, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Angel 666  (Jitka K.)                      Datum vložení: 28.02.2013                      Počet porcí: 4-6                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Jiné maso 
                      Suroviny: 1 králík, 100 g anglické slaniny, 2 cibule, 5 stroužků česneku, 1 zelená a 1 červená paprika  Nálev: 150 ml vody, 100 ml bílého vína, 150 ml slunečnicového oleje, 2 lžičky soli, 1/2 lžičky pepře, 1 lžička  sladké papriky, 1/2 lžičky  pálivé papriky, 2-3  bobkové listy, špetka  tymiánu, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na labužnický králík,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Labužnický králík - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Labužnický králík
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |