| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Kokosky
        Recept na Kokosky je zařazen v kategorii moučníky - drobné pečivo.
        K přípravě Kokosky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          250 g moučkového cukru, 120 g strouhaného kokosu, 60 g strouhanky, 4 velké bílky, 1 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce kakaa, 1 vanilkový cukr.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Kokosky
      Recept na Kokosky: Bílky se ušlehají v pevný sníh a za stálého šlehání se po částech přidává cukr. Nádoba,v níž šleháme, se postaví do jiné nádoby s horkou vodou a šlehá se dál, až je bílková hmota horká. Potom se přidá kokos, strouhanka, vanilkový cukr a zlehka se prošlehá, až se všechno sváže. Nakonec se přidá citrónová šťáva a po promíchání se hmota z ohně odstaví. Po vychladnutí se sázejí na pomaštěný plech lžičkou malé kopečky. Pečou se v troubě do zlatožluta.
  Poznámka k receptu na Kokosky: Kokosky jsou absolutně božskéééééééééééééééééééééééééééééééééé  opravdu to vyzkoušejte...  TIP: Ze spoda je můžete namáčet roztavenou čokoládou...      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kokosky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Gurmanky  (Maruška J.)                      
 - Datum vložení: 03.01.2011                      
 - Počet porcí: 1 dávka  - pre viac osôb                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Moučníky - Drobné pečivo 
                      
 - Suroviny: 250 g moučkového cukru, 120 g strouhaného kokosu, 60 g strouhanky, 4 velké bílky, 1 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce kakaa, 1 vanilkový cukr
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kokosky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kokosky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kokosky
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |