Recept na Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl
        Recept na Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          4 filety z kapra  4 silné plátky anglické slaniny  sůl  6 šalotek (nebo 1 větší cibule)  4 stroužky česneku(pokrájeného na tenké plátky)  200 ml sladšího červeného vína  400 g žampionů  2 lžičky sardelové pasty  hladká mouka  máslo  olej.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl
      Recept na Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl: Filety z kapra nasolíme, jemně opepříme a necháme odležet. Na porce ryby přiložíme stejně velké plátky slaniny a připevníme je párátky.   V pánvi rozehřejeme máslo s olejem a a dozlatova orestujeme kolečka šalotky. Přidáme plátky česneku. Porce kapra protáhneme hladkou moukou a vložíme do  pánve s šalotkou a česnekem - kůží dolů. Pečeme dozlatova, obrátíme, opečeme a poté vyjmeme a udržujeme teplé, zabalené do alobalu.   Do výpeku přidáme nakrájené žampiony, prosmahneme, přidáme asi 4cm sardelové pasty, rozmícháme, přilijeme červené víno a vrátíme porce kapra. Společně dusíme přikryté ještě asi 10 minut.   Podáváme s bramborovou kaší.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Eliza                      
 - Datum vložení: 11.03.2013                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Ryby 
                      
 - Suroviny: 4 filety z kapra  4 silné plátky anglické slaniny  sůl  6 šalotek (nebo 1 větší cibule)  4 stroužky česneku(pokrájeného na tenké plátky)  200 ml sladšího červeného vína  400 g žampionů  2 lžičky sardelové pasty  hladká mouka  máslo  olej
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapr jakuba krčína pro rožmberský stůl,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |