Recept na Jemná roláda z mletého masa
        Recept na Jemná roláda z mletého masa je zařazen v kategorii mleté maso.
        K přípravě Jemná roláda z mletého masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          500 g mletého masa  1 šlehačka (nejlépe v pytlíku)   koření dle libosti  sůl  plnotučná hořčice  šunka  4 vejce  1 Moravanka - sterilovaná zeleninová směs s feferonkou.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Jemná roláda z mletého masa
      Recept na Jemná roláda z mletého masa: Mleté maso okořeníme, zalijeme šlehačkou, promícháme a necháme alespoň hodinku rozležet v lednici. Poté si namočíme vlažnou vodou větší igelitový sáček nebo potravinovou fólii a rozprostřeme na ni masovou směs. Tu potřeme hořčicí, poklademe šunku, dále usmažené vejce a nakonec Moravanku. Uchopíme za konce fólii a začneme stáčet do rolády. Pokud si budeme ruce máčet ve vlažné vodě, bude se nám lépe pracovat. Poté přendáme na plech a ve vyhřáté troubě pečeme na 180 stupňů cca 40 min. Potíráme průběžně vodou, aby nám roláda nepopraskala.
  Poznámka k receptu na Jemná roláda z mletého masa: Já osobně plech nevymazávám, peči na pečícím papíru, který zlehka potřu olejem. Z této gramáže tvořím dvě menší rolády.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemná roláda z mletého masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Lucie29                      
 - Datum vložení: 11.07.2012                      
 - Počet porcí: 5                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Mleté maso 
                      
 - Suroviny: 500 g mletého masa  1 šlehačka (nejlépe v pytlíku)   koření dle libosti  sůl  plnotučná hořčice  šunka  4 vejce  1 Moravanka - sterilovaná zeleninová směs s feferonkou
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemná roláda z mletého masa,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemná roláda z mletého masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemná roláda z mletého masa
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |