Recept na Hrušky v horkém čokoládovém krému
        Recept na Hrušky v horkém čokoládovém krému je zařazen v kategorii dietní recepty - dia.
        K přípravě Hrušky v horkém čokoládovém krému budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          1 sklenice půlených hrušek (*0,7 l*)  1 PL citrónové šťávy  1 PL cukru  na špičku nože  skořice  1 PL pistácií (*dle chuti*);  *Na krém:*  1/4 l šlehačky  2 PL medu  1 balíček vanilkového cukru  200 g hořké čokolády..       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Hrušky v horkém čokoládovém krému
      Recept na Hrušky v horkém čokoládovém krému: Hrušky necháme okapat a 125 ml kompotové šťávy spolu se šťávou citrónovou, cukrem a skořicí svaříme na malý zbytek. Potřeme jím hrušky a dobře vychladíme.    Šlehačku (tedy 33 % smetanu ke šlehání), med a vanilkový cukr necháme přejít varem. Přidáme na malé kousky rozlámanou čokoládu a za stálého míchání metlou ji důkladně rozpustíme.    Hrušky upravíme na talířky, polijeme horkým čokoládovým krémem a posypeme pistáciemi nasekanými na kousky.    Obměna:  Hrušky dáme bezprostředně před servírováním do mističek z bezé (zakoupených u cukráře) a polijeme krémem.
  Poznámka k receptu na Hrušky v horkém čokoládovém krému: K receptu nejsou žádné komentáře.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hrušky v horkém čokoládovém krému, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: locikagodlova  (Zuzana Godlová)                      
 - Datum vložení: 16.12.2014                      
 - Počet porcí: 4 porce                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA 
                      
 - Suroviny: 1 sklenice půlených hrušek (*0,7 l*)  1 PL citrónové šťávy  1 PL cukru  na špičku nože  skořice  1 PL pistácií (*dle chuti*);  *Na krém:*  1/4 l šlehačky  2 PL medu  1 balíček vanilkového cukru  200 g hořké čokolády.
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hrušky v horkém čokoládovém krému,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hrušky v horkém čokoládovém krému - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hrušky v horkém čokoládovém krému
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |