|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňkyRecept na Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 ½ kila hovězího (já měla krk)  1 velká bílá cibule,   2 stroužky česneku  Pepř, sůl  2 PL pikantní hořčíce (já dala bavorskou)  4 velké kyselé okurky (já měla kvašáky)  Libeček, čerstvě umletý pepř, sůl  Kysaná smetana – 150g  Sladká smetana (na vaření) – 200 g.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňkyRecept na Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky:Cibuli nakrájíme na větší kousky, ne na jemno, česnek na plátky a orestujeme. Maso nakrájíme na kousky a orestujeme došeda, podlijeme vodou nebo vývarem ale jen do výše masa a dusíme do měkka. Přidáme hořčici, pepř, sůl, libeček a dodusíme cca 5 minut. Dáme kysanou a sladkou smetanu, nakrájené okurky na drobné kousky a povaříme 2 minuty. Vypneme sporák, dochutíme dle sebe, necháme spojit chutě. Určitě nedávat mouku!!!!!!  Podáváme s těstovinami (já měla kolínka)    Zdroj: Rodinné recepty, konkrétně od tchýňky z Bavorska
 
 Poznámka k receptu na Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky:
 Já našla zbylé kvašáky a muž si vzpomněl, že mamka dělala skvělou omáčku, takže pomohl s překladem a měl pravdu, je skvělá, po odležení bude ještě lepší.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: spagetka                      Datum vložení: 26.01.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: ½ kila hovězího (já měla krk)  1 velká bílá cibule,   2 stroužky česneku  Pepř, sůl  2 PL pikantní hořčíce (já dala bavorskou)  4 velké kyselé okurky (já měla kvašáky)  Libeček, čerstvě umletý pepř, sůl  Kysaná smetana – 150g  Sladká smetana (na vaření) – 200 g |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |