|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana HellmanseRecept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 velké plátky zadního hovězího  kuřecí šlehaná sekaná Vodňanské kuře (pozor, tepelně neopracovaná)  2 větší cibule  Majolka® Hellmans  hořčice  proužek másla-asi 1cm  hrst posekané pažitky  hrst posekané petrželky  lžička posekaného libečku  1 šalotka na jemno  1O dkg šunky pokrájené na nudličky  sůl, pepř   koření na hovězí pečeni od Vitany  sušený granulovaný česnek  1 kostka hovězího extra bujonu  1 a 1/2 ČL solamylu, maizeny.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana HellmanseRecept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse:Plátky masa důkladně rozklepu a pak je dám kraji k sobě a sklepnu je k sobě.  Posolím, opepřím, potřu tence hořčicí a pokapu rozpuštěným máslem.  V misce smíchám rozmrazenou kuřezí sekanou s zelenými bylinkami, šalotkou a nudličkami šunky, osolím, opepřím. Směs nanesu na plát masa a stočím do válce. Pomocí nití jej svážu a zafixuji proti rozjetí.  Hotový válec potřu vydatně ze všech stran Majolkou® a nechám do druhého dne odležet.  Druhý den posypu sušeným česnekem a kořením na pečeni. Přidám cibule na drobno, podliji půl až třičtvrtě sklenkou vody a dám péct na 1 a 1/2 hodiny na 100°C a pak hodinu na 150°C.  Ke konci odklopím a nechám zezlátnout.   Upečený válec vyndám a zakryji, aby zůstal teplý.  Výpek sliji do kastrolku a rozmixuji. Přiliji 1/2 až 3/4 sklenky vody-dle zbylého množství, přihodím kostku masoxu a provařím pár minut.  V trošce vody rozmíchám šrob a vliji do omáčky. Nechám ještě 5 minut provařit a servírujeme.
 
 Poznámka k receptu na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse:
 Původně měla být náplň jiná, ale nastaly komplikace s její kvalitou, takže jsem to pořešila takhle a bylo to dobré ;-)  p.s. ty masíčka navíc v pekáči jsou kuře, protože moje rozárky moc o hovězí nestojej:-)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: srettka                      Datum vložení: 28.06.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: 2 velké plátky zadního hovězího  kuřecí šlehaná sekaná Vodňanské kuře (pozor, tepelně neopracovaná)  2 větší cibule  Majolka® Hellmans  hořčice  proužek másla-asi 1cm  hrst posekané pažitky  hrst posekané petrželky  lžička posekaného libečku  1 šalotka na jemno  1O dkg šunky pokrájené na nudličky  sůl, pepř   koření na hovězí pečeni od Vitany  sušený granulovaný česnek  1 kostka hovězího extra bujonu  1 a 1/2 ČL solamylu, maizeny |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí roláda s pomazáním od pana hellmanse,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |