| Recept na Francouzský chlébRecept na Francouzský chléb je zařazen v kategorii domácí pekárna.
        K přípravě Francouzský chléb budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 1 čajová lžička Instantní droždí  400 g Pšeničná mouka hladká  15 gramů máslo  1 čajová lžička sůl  300 ml voda.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Francouzský chlébRecept na Francouzský chléb:Suroviny nadávkujeme do pečné nádoby v pořadí jak jsou za sebou v seznamu. Pekárnu Panasonic SD-253 nastavíme na program French BAKE, který trvá 6 hodin. Když zazní zvukový signál, tak pekárnu vypneme a chléb z nádoby vyklopíme.
 
 Poznámka k receptu na Francouzský chléb:
 Jak jsem si všiml, většina jiných pekáren dávkuje suroviny v opačném pořadí. Celkový výsledek záleží na kvalitě a jakosti použité mouky. V tomto případě Biomouka pšeničná hladká, Biomlýn, s.r.o., provoz Březník 254, 675 74  okr. Třebíč. Už jsem měl výsledky mnohem lepší.http://miric.unas.cz
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzský chléb, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: podle velikosti jedlíků                      Datum vložení: 19.04.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Domácí pekárna 
                      Suroviny: 1 čajová lžička Instantní droždí  400 g Pšeničná mouka hladká  15 gramů máslo  1 čajová lžička sůl  300 ml voda |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzský chléb,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzský chléb - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzský chléb
 
 
 | 
    
      | 
 |