| Recept na Flamendrova čalamádaRecept na Flamendrova čalamáda je zařazen v kategorii zavařeniny.
        K přípravě Flamendrova čalamáda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 2,5kg slabších okurků  8ks středních cibulí  3 polévkové lžíce soli  1 kávovou lžičku  pálivé papriky (já dala jen trošku)  1 kávovou lžičku kari koření  3 kávové šálky octa  2,5 kávového šálku krupicového cukru.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Flamendrova čalamádaRecept na Flamendrova čalamáda:Okurky a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, přidáme sůl a necháme 2 hodiny odležet. Potom odstraníme přebytečnou vodu, přidáme ocet, cukr, papriku a kari a plníme do připravených sklenic, které asi 5-10 minut sterilizujeme.
 
 Poznámka k receptu na Flamendrova čalamáda:
 Tuto čalamádu můžeme konzumovat hned druhý den.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Flamendrova čalamáda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Irule  (Irena)                      Datum vložení: 03.01.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zavařeniny 
                      Suroviny: 2,5kg slabších okurků  8ks středních cibulí  3 polévkové lžíce soli  1 kávovou lžičku  pálivé papriky (já dala jen trošku)  1 kávovou lžičku kari koření  3 kávové šálky octa  2,5 kávového šálku krupicového cukru |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na flamendrova čalamáda,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Flamendrova čalamáda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Flamendrova čalamáda
 
 
 | 
    
      | 
 |