Recept na Bůček plněný  mletým masem
        Recept na Bůček plněný  mletým masem je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Bůček plněný  mletým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          2 kg bůčku    NÁDIVKA:  300 - 350 g mletého masa  1 vejce  2 kávové lžičky hořčice s feferóny  1 stroužek česneku  špetku mletý kmín  1/2 kávové lžičky sojové omáčky  trochu nasekané zelené petrželky  špetku  koření 7 pepřů  sůl  trochu strouhanky na zahuštění    3 stroužky česneku rozmačkaného na potření  trochu soli a hořčice s feferóny na potření.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Bůček plněný  mletým masem
      Recept na Bůček plněný  mletým masem: Z bůčku odřežeme kůži a žebra. Podélně rozřežeme na 2 pásky, do kterých uděláme kapsu. Kapsu uvnitř lehce vytřeme prolisovaným česnekem a hořčicí s feferóny - někdy používám mleté feferóny-koupené v Kauflandě. Kapsu naplníme ochuceným mletým masem a zašijeme. Potřeme ze všech stran prolisovaným česnekem a osolíme. Maso dáme na vymaštěný pekáč (sádlo,olej) tak, aby bylo tučnou stranou nahoře. Podlejeme vodou, přikryjeme a pečeme na 180°C do měkka a zčervenání. Během pečení podléváme šťavou z masa a troškou vody, aby se nám maso nepřipeklo. Upečené maso vyjmeme na talíř a ještě z teplého opatrně vytáhneme nitě.    Podávame s bramborem nebo chlebem.    Nádivka:   Mleté maso smícháme s ostatními surovinami a dobře propracujeme.    Žebra s kůží upečeme s cibulí a česnekem nebo potřeme oblíbenou marinádou, necháme do druhého dne rozležet a pak upečeme.
  Poznámka k receptu na Bůček plněný  mletým masem: Zdroj - recept mám od tchýně.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček plněný  mletým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: eva hubova                      
 - Datum vložení: 25.04.2010                      
 - Počet porcí: 3 ks                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      
 - Suroviny: 2 kg bůčku    NÁDIVKA:  300 - 350 g mletého masa  1 vejce  2 kávové lžičky hořčice s feferóny  1 stroužek česneku  špetku mletý kmín  1/2 kávové lžičky sojové omáčky  trochu nasekané zelené petrželky  špetku  koření 7 pepřů  sůl  trochu strouhanky na zahuštění    3 stroužky česneku rozmačkaného na potření  trochu soli a hořčice s feferóny na potření
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček plněný  mletým masem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček plněný  mletým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček plněný  mletým masem
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |