| Recept na Bostonské fazoleRecept na Bostonské fazole je zařazen v kategorii luštěniny.
        K přípravě Bostonské fazole budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 500 g červených fazolí  250 g uzeného bůčku  3 lžíce dijonské hořčice  4 lžíce javorového sirupu  sůl  1/2 lžičky prášku do pečiva  máslo.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Bostonské fazoleRecept na Bostonské fazole:Fazole namočíme den předem a druhý den slijeme vodu. Zalijeme čerstvou vodou a na mírné teplotě uvaříme téměř doměkka (na skus). Při cezení si ponecháme asi 200 ml vývaru z fazolí.  Bůček nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ho, přidáme scezené fazole, hořčici, javorový sirup, dobře osolíme a důkladně promícháme. Zasypeme práškem do pečiva.  Do zapékací misky vytřené máslem vložíme fazolovou směs, zalijeme vývarem z fazolí a pečeme přikryté v troubě rozehřáté na 200°C asi dvě hodiny.
 
 Poznámka k receptu na Bostonské fazole:
 Fazole milujeme - ráda vyzkouším
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bostonské fazole, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 11.03.2013                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Luštěniny 
                      Suroviny: 500 g červených fazolí  250 g uzeného bůčku  3 lžíce dijonské hořčice  4 lžíce javorového sirupu  sůl  1/2 lžičky prášku do pečiva  máslo |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bostonské fazole,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bostonské fazole - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bostonské fazole
 
 
 | 
    
      | 
 |