| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Boršč po "rusnacky"
        Recept na Boršč po "rusnacky" je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Boršč po "rusnacky" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          700 g hovädzieho močingu ( klížka ), 500 g bravčového pliecka, 1-2 čabajky (Ďulajka, Gombasecká...), 2 veľké cibule, 1 veľká cvikla ( červená řepa ), 3 mrkvy, 1 petržlen, 1 malý kaleráb, 1 malý zeler, 2 zelené papriky, 500-600 g čerstvej červenej hlávkovej kapusty (zelí), 200 g kyslej kapusty, 1 čerstvá čili paprika, hustá smotana, rastlinný olej, soľ.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Boršč po "rusnacky"
      Recept na Boršč po "rusnacky": Mäso pokrájame na kocky. Vo väčšom hrnci speníme na oleji pokrájanú cibuľu, pridáme ostatnú zeleninu pokrájanú na malé kocky - najprv mrkvu, ktorú krátko orestujeme s cibuľou, potom ostatnú koreňovú zeleninu a papriku. Osolíme, podlejeme malým množstvom vody a dusíme 10-15 minút. Potom pridáme mäso a klobásy.Podlejeme vodou, aby bolo mäso so zeleninou tesne prikryté. Červenú kapustu pokrájame na malé kocky, pokrájame aj kyslú kapustu, ktorá by mala byť čo najkyslejšia: chuť boršču závisí aj od nej. Obidva druhy kapusty pridáme do hrnca, keď je mäso už takmer celkom uvarené. Premiešame, ak treba, dolejeme vodu a varíme, kým nie je hotová červená kapusta. Potom vyberieme klobásu, pokrájame ju na kolieska a vrátime naspäť do hrnca. Boršč dochutíme, ak treba - soľou, octom. Podávame s domácim chlebom a hustou smotanou. Boršč má byť hustý, aby v ňom "lyžica stála"...
  Poznámka k receptu na Boršč po "rusnacky": tedy máme hotovo a musím říct SUUUUPRRRRRR.DÍKY AUTORCE!      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Boršč po "rusnacky", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: amalia                      
 - Datum vložení: 03.04.2011                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      
 - Suroviny: 700 g hovädzieho močingu ( klížka ), 500 g bravčového pliecka, 1-2 čabajky (Ďulajka, Gombasecká...), 2 veľké cibule, 1 veľká cvikla ( červená řepa ), 3 mrkvy, 1 petržlen, 1 malý kaleráb, 1 malý zeler, 2 zelené papriky, 500-600 g čerstvej červenej hlávkovej kapusty (zelí), 200 g kyslej kapusty, 1 čerstvá čili paprika, hustá smotana, rastlinný olej, soľ
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na boršč po "rusnacky",
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Boršč po "rusnacky" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Boršč po "rusnacky"
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |