| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Biftek z kapra dle Petra Stupky
        Recept na Biftek z kapra dle Petra Stupky je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Biftek z kapra dle Petra Stupky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          800 g filetů kapra - skoro bez kostí (4 porce)  120 g prorostlé uzené slaniny,   sůl, drcený kmín, pepřové  koření,   přepuštěné máslo, alobal..       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Biftek z kapra dle Petra Stupky
      Recept na Biftek z kapra dle Petra Stupky: Filety z kapra nakrájíme na stejně široké proužky, cca 1,5 – 2 cm. Poté osolíme a okořeníme. Proužky kapřích filet stáčíme tak, že je postavíme na bok a jeden k druhému stláčíme. Kůži přitom vždy stáčíme tak, aby byla uvnitř. Když z proužků kapra vytvoříme kulatý „kapří biftek“, obalíme ho okolo plátky slaniny stejně širokými jako jsou proužky kapra. Z alobalu připravíme několikrát přeložený (aby byl pevný) proužek stejné výšky jako je biftek a z alobalu složeným páskem kapří biftek již omotaný i slaninou pevně obtočíme a oba konce alobalu stočíme silou k sobě. „Biftek z kapra" vložíme na  pánev do rozehřátého přepuštěného másla a z obou stran opečeme do zlaté barvy. Při pečení se proužky masa krásně spojí a spečou k sobě. Příloha brambory všech úprav.    Biftek z kapra byl uvařen na základě zkušeností a podkladů kuchařského kouzelníka Petra Stupky.
  Poznámka k receptu na Biftek z kapra dle Petra Stupky: Všem kdo mají rádi kapří maso - mohu jen doporučit - je to neskutečná dobrota a super nápad jak "naformovat" kapří maso do tvaru bifteku. "Děkuji pane Petře Stupko a klobouk dolů". Místo sádla a oleje jsem použil mé oblíbené přepuštěné máslo - jinak je recept původní.  http://www.trebonskykapr.cz/biftek-z-kapra      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Biftek z kapra dle Petra Stupky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Colombo65  (Otto Plášek)                      
 - Datum vložení: 19.04.2010                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Ryby 
                      
 - Suroviny: 800 g filetů kapra - skoro bez kostí (4 porce)  120 g prorostlé uzené slaniny,   sůl, drcený kmín, pepřové  koření,   přepuštěné máslo, alobal.
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na biftek z kapra dle petra stupky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Biftek z kapra dle Petra Stupky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Biftek z kapra dle Petra Stupky
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |